Hos Morfar

Hos Morfar


Kommentarer
Postat av: elinis

vad han är rund och go´nu! skönt för er att ni haft en mysig helg hemma! Jag har äntligen fått op.tid! det blir i uppsala. Känns sååå skönt att äntligen få gå vidare och lämna denna tråkiga tid lååångt bakom mig! puss

2006-10-11 @ 15:09:57
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Joss

det førstår jag, nær? grattis kanske man kan sæga! puss

2006-10-11 @ 20:17:05
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: elinis

Tack! 2/11 det är ett privatsjukhus med specialister på just axelkirurgi så det är toppen!
Vi köpte en bil idag!! (opel fr 97) inte det vi tänkt oss i början men nu får det bli såhär, bättre att spara pengar ist för att sälja fonder och köpa en för tvåhundratusen kr.

2006-10-11 @ 21:29:48
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: elinis

våran valp föddes i måndags förresten! :D puss

2006-10-11 @ 21:30:36
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Joss

så kul, ær det en kombi før hunden? låter kanon med erfarna lækare vill inte att nån bad lækare ska sætta igång o mixtra med min elin! =) OOOh vækommen till værlden, vilket blir namnet? Isak? haha jag tænker på min Isak då ju.... Sigge va søtt! Puss

2006-10-11 @ 23:21:08
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: elinis

nej han ska heta texas! Iförrgår natt fick jag bara en känsla av att vår valp kommer vara en texas! :) ska lägga upp bild i bloggen, nu ser de iofs ut som små grisar! :) det ska bli skönt att få axeln fixad, det är mkt ont nu och ganska insbabilt. Nu ska jag ringa till olika bilvärkstäder o kolla pris på kamrem.. inte så kul men ett måste om vi ska kunna köra med den till svall mm. Skönt att du har din mamma hos dej, det skulle jag åxå vilja ha! Min mami ska följa med mej när jag opereras!
Hur många blir ni hos er i jul då? blir det tinna m fam åxå el? För mig är det jul hos mamma o pappa med mammas sida av släkten. Skönt att vara hemma iallafall! Skönt att höra att du känner dig pigg! Iofs så tror jag att är man lycklig så är man pigg, man har sååå mkt mer energi då! Jag är så glad för er skull! PUSS

2006-10-12 @ 12:30:41
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Joss

jættetufft namn!!! Så hærligt med bil, ta kostnaden så har ni den klar sen o skønt att mamma ska med på op!

Vi blir, jag, eivind o elian. Es mor o far + 2 syskon o min mor + Ingemar!

Alldeles lagom.

PUSS myyys m vovve, du inatt funderade jag då jag ammae vid 5 haha Frankrike+ Vovve= Bo i Sundsvall då?

2006-10-12 @ 17:36:37
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: elinis

ja jag gillar texas jättemkt! F åxå såklart! ja det känns skönt att mamma följer med, jag är nervös för att bli sövd!
Vad mysigt, det blir säkert en toppenjul!
Bo i Sundsvall? vad menar du? Vi ska inte flytta hem!
Frankrike är nedlagt, f läser inte det programmet längre, nu skriver han sin c-uppsats och nästa termin blir det magisteruppsatsen. (engelska fristående)
Vi vill fortfarande utomlands men man kan ta med hundar inom eu om man har rätt vaccinering så det blir inget problem isåfall. Men det skulle vara skönt om F kunde jobba nåt år innan så vi har lite reskassa.
Jag kan tänka mig att flytta härifrån rätt snart men inte növändigtvis, jag trivs jättebra och så men jag vet att jag inte vill bo här resten av livet. Jag har precis slutat tänka "när vi flyttar hem igen så ska jag..." att vi liksom bara bor här tillfälligt!
jag bor gärna i sthlm men det vill inte F.
Vi har pratat om detta sååå många gånger utan att komma fram till något! Vi är nöjda med nuläget ett tag till, F ska göra klart sin utbildning här iallafall, det är lika bra nu när vi bor så bra. (han kommer antagligen jobba inom eng. på universitet el liknande) jag tycker dock att tolk/översättare skulle passa honom! Då kan man jobba på ambassader bla. :D

puss puss det var länge sen vi pratade, det blev långt inlägg hihi!

2006-10-12 @ 21:06:52
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Sima

haha satt och kollade på dina underbara bilder och så ser jag den här och tänker "Gud vad jag känner igen den mannen!" och plötsligt slår det mig att jag har haft honom som lärare i matte några gånger! Dock så kommer jag inte ihåg namnet, tyvärr. Var ett bra tag sen. Men visst har jag rätt? :)

2008-09-27 @ 19:42:30
URL: http://tantlingon.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0