Polisen

Ja jag ringde inatt kl 01.09 till grannen som hade STOR gårdefest ( satt upp lappar innan men så sent kan man inte störs SÅ mkt) med konstig opera / filmsoundtracksliknande musik på hööög volym. E var ute o hyrde en film o såg att de också var utklädda. Senare på kvällen flyttades tydligen festen in, men det var många som skrek o tjoade genom fönstren o de som rökte stod ute o skrek. ( i bor i ett hus som ligger bredvid det hus det var fest i o husen runt bildar en stor innegård) 

Då vi lagt Elian MÅNGA gånger o han tvärvaknade(sover till höga ljud men inte så höga skrik) fick jag nog då jag hörde en tjej gallskrika o skratta kl 01.09 så jag gick ut i pyjamas o kollade på lappen de satt upp o ringde. 
Sur MAMMA:  Hej, det är Josefine som är deres nabo(granne). Hvis dere ikke slutter o bråke ( låta högt) nå så ringer jeg polisen jeg har en BABY som ska sove. 
Han förstod o undrade om det var musiken eller vad som hördes mest, jag hörde ingen musik då, bara höga ljud ute o 2 minuter senare var det faktiskt riktigt tyst. Ammade Elian i en minut så somnade han, hade då inte druckit vin på massa timmar o drack kanse 1,5 glas totalt GOTT var det!

Vi hade annars en underbar kväll tillsammans m massa ljus o täcket i soffan, men Elian vaknade typ så snabbt vi satte på filmen så vi såg den aldrig men vad gör det!

Nu har jag dammsugit o fixat o E o E har lekt hela morgonen, skumt o inte ha huvudansvaret men SKÖNT o va familj, önskar helgen va längre!


Kommentarer
Postat av: Veronica

Har följt din blogg och tycker den är väldigt spännande att läsa. Ska din sambo vara pappaledig någonting? Hur är det med sånt där i norge? Ha det så bra, hälsningar Veronica

2006-10-22 @ 14:34:57
Postat av: joss

tack! ja då han har 6 v som han "måste" ta ut o det ska han, jag önskar då jag startar jobb igen så så kommer det att bli :)

2006-10-22 @ 15:09:26
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0