Shop girl

ser en knasig film nu med Claire Danes, jag o Viktoria ligger i mörkret med tända ljus o myser. Man känner av att tiden är en timme tillbaka, det har redan varit mörkt länge nu. Vintertid o snart vinter. Det småsnöade då vi köpte pizza, imorgon ska vi sätta på vinterdäcken, eller vi o vi, lämna in dem ska vi iaf så får någon annan sätta på dem!

Igår var jag först på förfest en snabbis hos Jessicas pojkvän o sen mötte jag o Viki varandra på trikken o drack champagne på Champangeriet, jättegott o mysigt. Sen vidare till Blå där det var en jättebra dj, ganska mycket brasiliansk musik vi dansade o drack vin! Tillslut gick vi på kära Btiz o dansade o drack en öl. Mötte Atle o Sindre o det var superkul. Så kul att vi tog taxi hem o va hemma 4.15. Min kära hade haft det bra hemma o burit, matat o lagt lille vän som saknade Mamma lite o skrek en del, men det kan han göra även om jag är hemma också!

Det gick bättre än förväntat o jag drack lagom, en stund då E skrev att Elian skrek  var det lite jobbigt men litar på honom så mkt o jag vet att han klarar att få honom lugn o han har från första stund tagit väldigt mycket hand om Elian (såklart). Han var så go som väntade uppe för jag hade inte tagit med nycklar o vi hade pusskalas i köket å jag kom hem o en trött Eivind lyssnade på mina bravader samidigt som jag käkade lasagne o drack mjölk! Somande som en prinsessa o vaknade då Elian ville ha mjölk vid 8. Jag vyssjade o E värmde mjölken sen somnade han emellan oss två.

Klev upp med Elian då jag kände att jag var pigg o Eivind fick sova, Viktoria kom med nybakta scones o kanelbulle från bageriet på frognerveien6. Käkade o myste i soffan sen la vi oss i sängen allihopa o småslöade o sen prommade jag o Vik ut med vagnen till Frognerparken o köpte kaffe. Underbara höstfärger! 

Hyrde film, köpte pizza o nu badar Pappa Elian.

Gårdagens samtalsämne: mina bröst som svällde o svällde ( tog ej med pump men pumpade då jag åt inatt!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0