Shopping & ammebröst

Nu är vi tillbaka, härligt soligt höstväder idag o jag har som mål att kunna springa i klackar igen :) Gick faktiskt bättre i jlackar än gympaskor innan graviditeten o då jag fick bekkenlösning fick alla fina stövlar ligga på hyllan....Nu idag prommade jag i mina bruna m rund tå ifrån Vagabond!

Vi hann till kl 10 o jag hann till o med köpa med mig en cappuccino o prata med Mormor som är  i Sundsvall o passar barnbarnen(Elians älskade kusiner, vi saknar er!!!) på vägen. 

Alla är väldigt trevliga i gruppen så vi ska barnvagnsdejta nästa torsdag, gå promenad i Frognerparken sen ta en kaffe!

Hann shoppa MASSA fint i stl 68 till Elian, 62 sitter perfekt nu men snart är det dags för 68, o POP är för dyrt då man har en så snabbt växande plutt, dessutom har H&M massa fint. Bodies, mjukisbrallor, strumpor, mössor, slipover (söt med rutor på som Pappa har!!). Jag köpte två par mjukisbrallor ( behöver att ha hemma!), ett par rosa o ett par svarta o 50 kr/st går till bröstcancerföreningen så det var dagens kap. Ska nog värma lite risgrynsgröt nu till lunch sen kommer Petronella vid 16.30 så jag ska laga mat. E ska till frissan o sen kommer han hem o äter med oss.

Ganska skönt o komma ut i tid idag, kanske vi ska testa oftare, iaf i sånt här skönt väder, men inge skoj o stressa då Elian kunde sovit längre o myst i sängen.

Köpte två linnen också, vitt o svart behöver basiclinnen då jag ammar ( praktskt att dra upp tröjan o ner med linnet ist för fula amningströjor o DYRA!) så det blev M på dem fast jag har S då jag inte har dessa gigantiska bröst.  Tycker jag ser smalare o mer tränad ut med små bröst men kommer väl sakna att ha dem då de är borta , så jag ska njuta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0