Skype

ska fungera nu igen, så ska bara komma ihåg att vara online, men om jag inte svarar så byter jag blöja eller passar på att göra annat om Elian sover!

Jag får så ont i hjärtat av skrik, han skrek nu för att han var övertrött  o E tog honom, ville inte äta, hade inte kissat utan var bara helt enkelt trött. Mycket hans små blå ser varje dag o varje sak han ser ger intryck. Tror verkligen på ordet mammahjärta, Em berättade om någon som gått på jobbet o lämnat sitt spädbarn i spjälsängen med flaskor fulla med mjölk. Då skär det i mitt mammahjärta o jag mår illa av tanken, en liten hjälplös bebis som bajsar/kissar, behöver rapa, hjälp att somna ibland, någon att le till, MAT, herregud hur hemsk får man bli? En bebis kanske tillslut äter själv för att ej svälta men nej jag kan inte tänka på det det är så hemskt....Den kan ju få filten över huvudet, kvävas av sitt kräks....en bebis får ju ont i magen av kall mjölk nej usch.  Grannarna hade tydligen klagat över mycket skrik :( Jag önskar att världen var godare, att man kunde vara säker på att man fött barnet till en god värld men så är det inte. Ska göra allt för att Elian ska få sunda värderingar o ett starkt självförtroende.

Kommentarer
Postat av: hannaevelina

hade grannarna klagat på mycket barnskrik? haha vilket skämt! vad är det för grannar ni har? vilken verklighet lever dom i?!

2006-10-23 @ 22:18:08
Postat av: joss

nej nej inte på vårt skrik utan på den bebisens skrik, som mamman lämnade ensam!

2006-10-23 @ 22:22:22
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0