Snart sällskap

här hemma, Elian sover i sin nya sovpåse o han sover i sin spjälsäng så här tidigt....spännande att se hur det går. Håll tummarna för oss att han kanske vill sova där inatt.


Kommentarer
Postat av: Suzanne

Jag HÅLLER tummarna!!
Ni verkar ha kvällsrutiner, BRA! Underlättar när barnen ska förstå att det är natt och jättebra för allas skull att han sover i egen säng =)

2006-10-20 @ 22:08:39
Postat av: joss

tack, ja vi försöker o ibland visar han att han är trött tidigare som sista två dagarna men han är ju liten ännu o kan ändra på det ännu =)

KRAM

2006-10-20 @ 22:13:13
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Suzanne

Ju äldre Ida blev desto tidigare blev det nattning om kvällarna. När dom blir lite större o klarar av att fästa blicken o titta nyfiket o intressant på allting runtomkring så blir det så mycket att ta in för dom små liven. Och då blir dom tröttare o tröttare om kvällarna o nattningen gick bara lättare o lättare för oss.
När Ida var 2 mån nattade vi henne vid 8 på kvällen, bytte o tvättade henne, satt på pyjamasen, myste ett tag med henne i famnen men sen fick hon somna i sin egen säng. Sen sov hon 3-4 timmar tills att det var dags för mat o så höll hon på hela natten tills att det var morgon =)

Inatt har Ida varit busig.
Hon vaknade kl 12 av nån anledning o ropade högt MAMMA. När jag kom in till henne stod hon helt pigg i sin säng o tittade på mig med stora ögon. Gjorde iordning lite välling som hon drack upp men sen skulle hon babbla med mig i 2 timmar trots att jag lät hon ligga i vår säng (vilket hon aldrig brukar göra). Sen somnade hon till slut o jag bar in henne så att jag kunde slappna av och sova jag oxå =)

KRAM

2006-10-21 @ 09:14:16
Postat av: joss

hihi busunge där, mste skryta med att elian sov i SPJÄLsängen 8 timmar inatt i sin nya sovpåse. Somnade dock senare eftersom han är van o somna i vagnen, somnade i min famn flera ggr men 1 somnade han vid bröstet utan att vakna då jag la ner honom. Så sov han 8 timmar i sträck! Småkall om handen va han men det är de ju....KRAM hoppas du orkar idag iaf!

2006-10-21 @ 09:22:51
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0