Vart tog Lillis vägen?

eller ska jag kanske inse att vår käre klumpen, tjukken, korven är ett stort barn :) Var på träffen, kom nyss hem efter skön höstprommis! Oj så stor Elian är oavsett om de andra var tjejer o födda långt innan eller runt hans datum så är han stor haha skrattade högt då vi satt där 7 mammor+bebisar o Elian är klart den största i maten :)

Vår helsesyster är tragisk, tur vi har Es mamma. Hon är så mähä o kan ingenting o har nada människokänsla, bara surrar sakta som en humla o jag ler fint o snällt åt henne. Till att börja med kom jag 12.15, träffen var 12.30 men då jag kommer in sitter alla där o väntar. På min lapp stod det 12.30 (kollade igen hemma, ska ta med den nästa gång :)) 

Sen berättade vi om födsel, o hur allting går o känns. Jag känner mig väldigt erfaren ( känner ibland att jag är så ung bland alla i genomsnittliga 30årsåldern som är förstagångsmammor) men i praxis så är jag inte det! Menar ej att jag vet mer än andra, men är väldigt barnkär o hanterar dem ganska bra tror jag. Att Elian är så snäll känns ibland "dumt" då man ska berätta om: 

1. födseln ( de som berättar hur hemskt det var, övertid på 17 dagar, förlossning på 60h osv.....är alltid mest intressanta, då jag säger att det gck bra o att han kom 45 min före bf så är jag liksom inte så intressant men de ser snällt på mig o ler)

2. amningen ( min fungerade väldigt bra, jag har mkt mjölk o han växer minst sagt som han ska)

3. sovandet ( han sover bra o vaknar ibland om natten o då efter 5h en gång)

Alltsomallt va alla trevliga o jag tror vi kommer hålla kontakten!

Nu vaknade han i vagnen i hallen, han skrek ett räddskrik jag inte hört förut o när jag tog upp honom är han ledsen, som roktigt ledsen. Tror han drömde nåt hemskt...lillvännen, mamma ska alltid skydda dig mot allt ont....jag vill iaf det.....

amningsdags :)

Just det med erfaren menade jag att jag gav många tips om amma/pumpa/sova/blöja o så. Sen hade de andra lite mer problem med att barnet tar all tid. De undrar hur de ska hinna med tex egna företaget o allt annat.... Då tänkte jag att det ska få ta tid, njuuut av den korta tiden som du aldrig får igen...

 

Kommentarer
Postat av: Fia

Hej! Ja visst känner man sig ung på dom där träffarna men jag tycker att alla tex på FL är i våra åldrar, det är lustigt:-)
Jag förstår inte riktigt hur folk tänker när dom på nått sätt räknar med att hinna med sina företag samtidigt som dom ska vara hemma och ta hand om sina små underverk. Det är verkligen som du säger, tiden bara försvinner iväg! Snart står vi där och vajar studentplakatet!:-D
Ha det bra!

2006-10-17 @ 16:05:23
URL: http://fialiljas.blogg.se/
Postat av: joss

ooo blir tårögd av att tänka på det :)

2006-10-17 @ 17:04:57
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Charlotte

Exakt, man ska ta vara på all tid, snart är dom stora! Alex tog sitt första steg idag :)

2006-10-17 @ 19:25:02
URL: http://barnliv.blogspot.com
Postat av: joss

åååå grattis!!! :)

2006-10-17 @ 20:30:24
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0