Længden ja tænkte mig

Længden ja tænkte mig

Men jag har rakt hår som kan lockas såklart m locktång eller bara låta torka utan att borsta så blir det halvlockigt.....Kan længden passa æven med rakt hår?


Kommentarer
Postat av: Suzanne

Tänk om jag kunde se ut som Jessica Simpson ändå, tycker att hon är väldigt vacker!!
Självklart funkar frisyren även med rakt hår, och du har så pass tjockt hår så den där frisyren skulle verkligen få det att se tjockt och fint ut!!! Snälla klipp dig imorgon ;o)

2006-09-08 @ 18:58:19
Postat av: Linis

Välkommen in i hårproblems-djungeln ;) Enda skillnaden är att du kommer att våga göra nått.. själv går jag med lååånghåret än jag=) Frisyren är jättesnygg.. jag tycker att du ska "klippa" till!! Det växer ju alltid ut igen. Sen har ju du så tjockt hår så det blir säkert super med den längden! Lycka till gums! Kram

2006-09-08 @ 19:24:06
Postat av: Joss

oj tror ni det? ja jag ær sugen men vill inte kænna mig som en trist mamma bara.... men kænns som det kan bli fræscht o lite tufft i høst!

2006-09-08 @ 21:52:50
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: ingis

Första gången jag kommenterar, men klipp KLIPP!! Tror du skulle bli tokfin i lite page. Nog för att du är jättefin nu också men... Jag röstar för klipp!!

2006-09-08 @ 22:23:00
Postat av: Viktoria

Hittade hit till din blogg i dag, och läste om dina hårfunderingar...Måste säga att jag tycker du har väldigt fint hår som du har! Jättefint på alla kort.
Men...page verkar vara den stora trendfrisyren i höst, såg i aftonbladet i går att många kändisar klipper sig så.

Sov på saken och gör inget impuls-klipp, det är mitt råd:-)

2006-09-09 @ 09:09:29
Postat av: syster

skumt - jag skrev ett inlägg i går men det är inte publicerat någonstans... eller så hittar jag det bara inte, lite förvirrad kanske ;-)
Det verkar ju som att övervägande delen tycker det är en bra idé!! Och jag håller med dem - bara du tänker några vändor först så att du inte ångrar dig. Men annars så växer ditt hår så himla fort så det växer fort ut igen. Och se till att du får en bra frisör så att det inte blir som du skriver, mamma-tråkigt. Men med en bra frisör så är det ingen risk med ditt hår och ditt ansikte. Love you!!

2006-09-09 @ 10:59:13
Postat av: joss

hej gumman! jaså vart i aftonbladet? finns bilder? puss fick rapporten på sms, galet gumms.... ;)

2006-09-09 @ 11:00:48
Postat av: joss

hej jo jag hittade igår o svarade på 2 stællen, så leta på syster :) Ja jag ska boka in en bra frisør I promise! Kan kænna lite såhær: Om jag inte testar nu så vet jag aldrig o har faktiskt tillbaka håret om ca ett år iaf....så vet jag om jag ska va långhårig 4ever eller klippa mig lite kortare då jag blir ældre... Som jag sa till E, nu har jag dig o Elian nu kan jag bli ful haha stackarn, vilken miss han gjort ;) LOVEYOU min skogsrøjare!

2006-09-09 @ 11:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0