Lovely day!

Lovely day!

Natten ar katastrof, lilen somnade väl halv fyra efter att ha skrikit o vgrat ha mörkt, ville helt enkelt ha dag längre =) Men jag ammade o vyssade o då han somnat la jag honom i vaggan o där sov han i 2 timmar men jag sov knappt eftersom jag vid varje grymt eller ljud vaggade vaggan med ena handen så han inte skulle vakna. Käkade vid 5.30 o sov vidare med mig i sängen.

Prommade med Gro, Aslaug o Monica + bebisarna o det va kanonmysigt, lunchade på ett kafe o satt ute, bilden är på tre av vagnarna, alla fyra va uppradade o det såg ganska skoj ut EMMALJUNGA för hela slanten! Jag blev bortskämd av att Elian sov hela tiden medans alla de andra bebisarna var hungriga, vaknade o skrek precis som bebisar gör. Så tillslut väckte jag honom för brösten sprängde sen prommade vi hem, E kom med bilen o stannade i hälsade på tjejerna!

Hemma käkade vi gott! Testade nya stekpannan som jag köpte idag ( JIPPIE!) med lock, en djup med avtagbart handtag så man kan ha den i ugnen. Ord pris 990 men jag fick den med lock för 698! Ja just det lagade iaf laxkotletter, sallad, grovt bröd med philadelphia light på. 

E har spelat fotboll o Elian varit småkinkig så jag tog ut honom i vagnen o då sov han. Gick på Bislet o köpte frukt o sen till Bogstadveien för o köpa nyaste MAMA men den hade ej kommit till Norge ännu. Tjejen i kassan sa oooo vad gullig bebis, gullig är svenska o det var sött av henne. Prommade hem i mörket o nu är E hemma. 

Käkar frukt o självklart somnade Elian då E kom hem o vyssade en minut, haha han älskar sin far! Det gör jag med.




Kommentarer
Postat av: Suzanne

Åh så roligt, och alla vagnarna var blåa oxå??
Mysigt och behövligt att träffa andra mammor, snacka bäbis och allt annat nytt i ens liv!!

KRAM

2006-09-18 @ 22:32:53
Postat av: JOss

Nej två blå ( vår är med randga filten på) o två svarta!
Ja vi har kanonmysigt =) KRAM

2006-09-19 @ 11:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0