bil!

bil!




Denna fick Elian igår, han älskar den!

Nu ska E hämta Mormor o jag o Elian göra oss klara. Vi är båda två trötta efter natten. Han strulade kring 2 o E la honom igen men sen 4.30 var det välling men han drack ytterst lite o somnade om till jag tror 6.30 då kom han in till oss o fick mjölk o sov till 8.30. Jag är bara så otroligt sliten efter såna här nätter, en hel natts sömn tack NU! Men jag ska inte klaga, världens underbaraste son är han. Glad, social o har humor! ÄLSKAR DIG ELIAN!

Kommentarer
Postat av: Guldregn

Låter som en lite jobbig natt, hoppas din/er dag blir desto bättre =).

2007-08-17 @ 10:56:36
URL: http://guldregn.blogg.se
Postat av: L EA

Det går säkert över snart. Hoppas du får en bra dag =)

2007-08-17 @ 11:02:17
URL: http://goodybag.blogg.se
Postat av: Sofia

Hej!
Läser din blogg dagligen, men inte ofta jag kommenterar, så jag tänkte att det var dags nu! :) Lite med tanke på att jag hade en sån extremt verklig dröm om er inatt! Jag var hemma hos er på Elians 1-årskalas, med maassa andra folk! Ni hade just gjort om badrummet (allt i grönt) och jag beundrade även ert kök samt balkong. Huset låg precis vid havet och alla åt middagen på stranden. Ronan Keating var där, och E hade 4 bröder som alla var likadana. Det är typ det jag kommer ihåg, haha! Drömmar kan vara för knasiga ibland..
Ha en bra dag! Måste bara säga att Elian är så söööt. Man vill bara äta upp honom! :P
Kram /Sofia

2007-08-17 @ 11:13:27
URL: http://sofiaa87.blogg.se
Postat av: josefine

Guldregn o Lea: TACK!!
Sofia: ÅÅÅ tänk om vi bodde så. hahaha kul att du delar med dig! tusen tack, vi älskar honom! ha en kättemysig dag! kramar ( skrattar här nu )

2007-08-17 @ 11:22:04
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0