Busig kille...

Ikväll har ju E spelat fotboll o jag har tagit över hans badaEliansyssla. MYSIGT! Ska jag göra oftare. Men vilken busig kille vi har. Jag har städat o han springer efter o häller ut ALLT som jag lagt i backar o lek-klossar som ska ligga i en vagn slänger han ut DIREKT! Han kan inte heller äta någonting utan att ha saker att leka med eller se på samtidigt, ohan kastar dem på golvet HELA tiden. I vagnen då han har leksaker kastar han också allting efter oss på vägen. Jag tror det är dags att inte ta med leksaker utan låta honom kika på världen runtomkring ;)

Nu ligger han o småropar på mig, men jag var nyss inne o pussade o sjöng. E får hjälp av Stefan att hämta nya soffan, hon som säljer den var SÅ trevlig. Hade en annons på en vanlig vit men då jag frågade lite om att göra den till 160cm sovsoffa så hade hon också en sån likadan o valde att sälja mig den istället, världens service =) Men hon varnade mig att den kan vara för stor för en vanlig släpvagn så jag bad E hyra den största HOPPAS det fungerar!

Busig kille blir körd av E som nyss kommit innanför dörren efter fotbollen. Duschade o försvann igen. 

Nu ska jag fota vår gamla soffa o lägga ut på finn, den står just nu på balkongen. 

Till vänster en gåstol som också ska säljas, mindre kaos där ute nu =) Jag tycker det är MYS med en soffa på balkongen, E säger den ska bort men vi får väl se....!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hej Josefine!! Har följt din blogg sedan tidigt i våras. Du har verkligen ett jätte fint liv. Förstår att du saknar din familj mellanåt. Jag har min familj 8 mil bort... saknar dem.
Ni har en Jätte fin pojke, han har verkligen växt under denna tiden jag har sett honom på din blogg. Vilket språk talar du till honom? Pratar ni alla norska eller vill ni att han ska kunna både svenska och norska? Nyfiken... Ha en trevlig kväll!!

2007-08-28 @ 20:35:11
Postat av: josefine

Å tusen tack så KUL att du hänger med oss =) Jag talar svenska o försöker att bara säga allt på svenska även om det inte alltid är det lättaste =) Ha en trevlig kväll du med!

2007-08-28 @ 21:00:30
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sessan

Mmmm läcker soffa..... Älskar vita soffor, men de stora killarna hade grisat ned den med sina jeans ;(
Fast hoppas du får behålla den.
Prinsen är nydelig som alltid!!
p.s Du har mail D.s

2007-08-28 @ 21:51:13
URL: http://www.sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: linda berg

Underbara blogg!! :)) DU har blivit utmanad.. kolla in min hemsida!! Kramen

2007-08-28 @ 22:09:26
URL: http://www.lindaberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0