Jag är en SÄLJARE!

Jag är en SÄLJARE!

Att arbeta med salg är något jag brinner för.  I love it!!!

Därför är jag lite tveksam till att signera ett avtal med blogg.se där jag ingår annonssamarbete o DE fixar så att någon annan säljer in annonser till min blogg. Jag arbetar på sesam.no som är en seriös sökemotor i Norge med bedriftssök ( företagssök) o där säljer jag annonsering för kunder som redan köpt tidigare. Det är som att sälja till en förstagångskund då alla är superless på "telefonsäljare" men jag älskar att sälja till dessa människor. 

Att vara säljare via telefonen kan vara hemsk, men jag har en bra produkt MIG. Det är faktiskt inte sesam.no företagen i första hand köper, jo kanske 30% MAX sen är resten MIG =) Jag tycker det är kul, vilket är ganska ovanligt. O det är snabba cash motför att jobba i fält känner jag, en effektiv tjej som mig trivs bäst att arbeta via telefonen än så länge!


Varför ska jag då ha mellanänder som tar MYCKET av vinsten?

Ps. Har som mål att ha mitt egna tjocka långa hår snart... därav denna målbild så jag ej ska klippa av mig mellanlängden jag har nu.

Kommentarer
Postat av: Elin

Det där får också bli min målbild =) håller på och försöker spara till sådär fint långt hår.

2007-08-22 @ 22:57:02
URL: http://www.thedancer.blogg.se
Postat av: Viktoria

Du är såå fin i långt hår, ditt hår är så vackert på bilden. Du passar självklart i "page, kort och halvlångt" med utan tvekan =)

2007-08-22 @ 23:16:55
URL: http://viktoriasvensson.blogg.se
Postat av: Cille

Har ungefär lika långt hår som du nu, men vill ha längre (som jag haft tidigare) när jag gifter mig nästa sommar. Min frisör har redan börjat planera hur jag ska göra med det, klippas etc för att det ska bli så bra som möjligt nästa år! :)

2007-08-22 @ 23:47:04
URL: http://cille.blogg.se
Postat av: Angel

Gör det som känns bäst för dig,du ska ju inte ingå nåt du kanske inte trivs med =)är också säljare därför tycker jag det är både skitkul och skitjobbigt när andra säljare ringer hem hahaha man hör ju vilka som är nybörjare och vilka som har provision och inte kan ta ett nej =)

2007-08-23 @ 08:10:18
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Stina

Det är svårt det där, men eftersom du själv är säljare så har du ju en fördel när det gäller att marknadsföra dig och din blogg. Om du ingår avtalet med blogg.se blir du ju en i mängden (de säljer ju annonser till många bloggar), och det kanske inte blir lika skräddarsytt som du kan göra. Gör det som känns bäst för dig!

2007-08-23 @ 09:02:15
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Sofia S

Jag arbetar också som säljare, fast i butik och det brinner jag för! Herregud, älskar mitt jobb och ger alltid 150%. Superkul!
Eftersom jag är mammaledig nu saknar jag det massor men det finns inget som går upp emot att mysa med ens dotter och se henne utvecklas dag för dag. Vet att det kommer bli jättekul att komma tillbaks den dagen jag bestämmer mig för det, just för att jag gillar mitt jobb så mycket.
Kramar!

2007-08-23 @ 09:47:22
Postat av: Annelie

Du har verkligen helt underbart vackert hår! (När) ska du börja jobba? Ska Elian gå på dagis? *nyfiken i strut*

2007-08-23 @ 10:30:17
Postat av: LiLu

va kul har följt din blogg sen innan du fick barn, har dock inte vetat att du jobbar som säljare..gör jag med..på ett liknande företag..Ville inte ringa privatpers. trivs super jag med man får prata med så många original :)

2007-08-23 @ 19:42:14
URL: http://lilus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0