JAG VET

Man ska inte bry sig men jag får lust att sluta blogga NU då jag får såna här IDIOTISKA kommentarer, GET A LIFE! Du har INTE barn det vet jag =) 


"Postat av: Pernilla

Men ammar du FORTFARANDE???? Usch så äckligt! Då är det ju inte för ditt barn du gör det utan för din egen skull. Blähä!"

 

 


Kommentarer
Postat av: Liz

Men inte ska du bry dig om det heller! Jag förstår att det är jättetrist när människor skriver så, men tänk på att det är SÅ många som uppskattar det du skriver och läser varje dag. Hur länge man väljer att amma är var och ens ensak och ingenting som hör därtill är äckligt. Så tycker jag.

2007-08-21 @ 21:18:52
Postat av: Linda

Usch va äckligt och racka ner på andra skulle jag vilja säga. Förstår inte varför vissa känner att de måste kommentera och klaga på andra när det gäller något som inte rör dem alls. Tycker du verkar vara en jätte bra mamma och att ni har en väldigt fin liten familj!

2007-08-21 @ 21:22:37
Postat av: sara

jag tycker att det är jätteroligt att läsa din blogg varje dag. Och jag hoppas att du inte slutar att blogga bara för att vissa idioter måste klanka ner på dig och hur du beter dig som mamma. Av allt det som jag läst tycker jag att du verkar vara en helt underbar mamma.
Så försök att bara ignorerar ala dumma kommenatarer, även fast jag förstår att det är jobbigt och irriterande.
Varma hälsningar Sara

2007-08-21 @ 21:26:58
Postat av: en mamma babblar

Men vad hemskt skrivet.. Jobbigt med sådana kommentarer, även om vi mammor vet bäst själva! (Jag ammar också fortfarande min 14 månaders.)
Jag älskar för övrigt din blogg! Gillar att läsa om dig och din familj! Ha en trevlig kväll!

2007-08-21 @ 21:33:26
URL: http://enmammababblar.blogspot.com/
Postat av: Emma

Jag tror att människor som skriver såna kommentarer helt enkelt är avundsjuka!!

2007-08-21 @ 21:33:58
Postat av: Lola

Tyvärr finns det människor överallt som inte respekterar andra och andras val. Du verkar vara en toppenmamma, fortsätt så och fortsätt gärna att blogga. Det verkar finnas massor av oss härute som gärna läser om dig och din fina familj dagligen :)

2007-08-21 @ 21:45:48
URL: http://lifeoflola.blogg.se
Postat av: Evelina

Men usch vad elakt! Att folk inte har annat bättre för sig...att amma en ettåring, OM du nu gör det, är INTE fel! Det är snarare västerlandet som blvit rädda för hängbröst och propagerar för mindre amning...mammor och WHO vet dock bättre! ;-)
Amma vidare utan att skämmas!

2007-08-21 @ 21:47:29
Postat av: Linn M

Vill bara börja med att säga att jag läser din blogg flitigt (har bara inte kommenterat tidigare), superbra är den :) Otroligt dumt sagt, att någon orkar lägga sig i någon annans liv och säga sådana saker, avundsjuka. Det är bara du och din E som har med Elians uppfostran och uppväxt att göra. Hoppas personen i fråga skämms nu! Ni är en underbar familj och kan inte tänka mig en mer kärleksfull, omtänksam och underbar mamma som dig :) Kram

2007-08-21 @ 21:59:12
Postat av: evelina

Även om man vet att man inte ska ta åt sig gör man ju det tyvärr! jag fick denna häromdagen; "Du verkar bry dig mer om hur dina ringar ser ut än om vad det egentligen är du ska ge dig in på.." Det sved lite men säkert bara avundsjuka bakom, precis som i detta fallet! Hallå, vem blir INTE avundsjuk på dig liksom =)
krama

2007-08-21 @ 22:07:39
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Lalla

Håller helt me de ovanför, det är den som skriver som har ett problem, antagligen avundsjuk över att du gör det och inte hon!
Tyvärr finns de massor av såna som hon som tror att hon kan skriva o tycka precis vad hon vill... men de e så fel, hennes problem!
Du får inte ta åt dej av sånna, de finns massor av oss som gillar dej och det du skriver!
Keep up the good work!
Det är du och E som uppfostrar eran Son, ni vet vad som behövs och vad som är bäst!
Kramar på dej! Zandra

2007-08-21 @ 22:08:04
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: Anna Cecilia

Jag förstår att det kan vara svårt att inte bry sig när man får kommentarer som denna, men bakom orden döljer sig en person med en personlighetstyp som de flesta av oss (tyvärr) stöter på under vår livstid. De finns under ens skoltid, i arbetslivet, de kan t o m finnas i ens bekantskapskrets (om man har otur). Människan som innerst inne inte är lycklig och tillfreds med sig själv. En glad & lycklig person har inte ett behov att sprida elakheter omkring sig, dessa personer gör det för att provocera och få uppmärksamhet, kanske får de en kick när de märker att de sårar någon annan. Innerst inne är det synd om dessa individer, det kan inte vara roligt att gå igenom livet och känna ett behov av att vara elak bara för att ?må bra?. Så ta inte åt dig! Du verkar vara en alldeles underbar person och mamma! Du är en sådan tjej man vill ha som väninna; omtänksam och varm *Älskar din blogg*

Postat av: Jenny

Så otroligt korkad kommentar! Vad är våra bröst avsedda för? Jo just de =) Och du har tur som fortfarande kan amma o modersmjölken är ju det bästa! Bry dig inte om såna bittra människor. Förmodligen så har dom inget eget liv så dom sitter här o försöker förpesta stämmningen o trycka ner dom som har det så mkt bättre än dom själv!
Stå på dig! Din blogg är SUPER! :)

2007-08-21 @ 22:16:29
Postat av: Jossan

Men gud vilken omogen människa som skrivit! Hur orkar folk bry sig så om vad andra gör/tänker/tycker!? Du gör ju som du vill, vad som är bäst för DIG o DITT barn! Jag beundrar dig för att du ammar så länge, jag skulle gärna gjort detsamma om det inte vore för att mjölken tog slut efter 3 månader, funkar det med nästa barn skulle jag kunna amma till 2 år, just för barnets skull! Tack för en varm o mysig blogg!=)

2007-08-21 @ 22:19:28
URL: http://jossanochnoels.blogg.se
Postat av: Hanna

Du är bäst, älskar din blogg!!
Förstår om du tar åt dig men en sådan idiotisk kommentar kan man inte ta på allvar. Hon har uppenbarligen problem. Jag tycker att du verkar vara en kärleksfull och underbar mamma.

2007-08-21 @ 22:19:36
Postat av: Stina

Håller med alla andra. Min dotter är 6 månader och jag tänker amma henne på natten och morgonen så länge hon har behov av det. Din son äter ju som ettåringar ska göra och om han fortfarande har ett behov av att snutta på natten så är det ok. Jag blev jätteglad när du la ut en bild där du ursäktade dig för att dina amminigsinlägg syndes för jag tänkte hon ammar fortfarande, då gör hon som jag vill göra. : )
Tack för en bra blogg!

2007-08-21 @ 22:19:54
URL: http://svenskhemmafru.blogg.se
Postat av: Mamma till två små pojkar

Bry dig INTE !!!! Du vet att du är den bästa mamman Elias hade kunnat få! Kram på ER!!!!

2007-08-21 @ 22:34:18
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: Sessan

Joda, blogg världen husar också idioter!!!
Jag var tvungen att passord skydda bloggen för en period, för jag var nemligen ett miljösvin pga många inköp av lite dyrare barn utstyr & vagnar. Jo jag förvärkligade mig själv genom mitt barn också!! & en annan: stackars barn som växer upp med en så matrialistisk mamma....
Sårande ja, när man delar av sig själv!!
Jag menar, ingen MÅSTE ju läsa de bloggar som upprör.
Jag förstår gott att du blir fly förbannad, knall bra att du hängde ut komentaren & gav svar på tal i stället för att bara slette den!
Slå tillbaka !!

2007-08-21 @ 22:37:42
URL: http://www.sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: Evelina

Så omoget! Hon vet inte bäst, det gör du!!! Kramar

2007-08-21 @ 23:04:42
Postat av: Jill

Först och främst tycker jag inte du ska bry dig, det är en dum kommentar bara. Sen kan man i och för sig ha åsikter om amning. Men ett år är inte i närheten av den gräns som jag tror många ser. Jag kan helt ärligt säga att när barn flera år gamla ammar så tycker jag det är konstigt. Men det är alltid upp till var och en. Hur som helst, bry dig inte. Blogga på.

2007-08-21 @ 23:08:05
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Malin

jag läser din blogg varje dag ! Jag vill verkligen inte att du ska sluta blogga ! Stå på dig, vi som läser finns här för dig. De som håller på och skriver så är bara avundsjuka på dig !
Du verkar vara en underbar mamma !
hade bra, kramar !

2007-08-21 @ 23:12:22
Postat av: Evelina

gud vilken patetisk tjej, hon verkar inte ha mycket till liv! jag älskar att läsa din blogg och gör det väldigt ofta, du skriver fantastisk bra och verkar vara en kanonmorsa rent ut sagt, keep doing what you doing! :D

2007-08-21 @ 23:28:26
Postat av: Anette

Som alla andra sagt: försök verkligen att inte bry dig om sånna larviga kommentarer, känns som det är en fjortis som skrivit som inte har nån koll på hur verkligheten ser ut!
Du är super Josefine!

2007-08-21 @ 23:47:57
URL: http://nettansliv.blogg.se
Postat av: r

skit i tönten! ;)

2007-08-22 @ 00:04:07
Postat av: Johanna

Suck! Jag är så trött på folk som tjatar om amning! ALDRIG är det bra! Det är upp till var och en hur man vill göra!GRRRRR jag blir så förbannad. Som alla andra sagt, strunta i det där (fast det är ju inte lätt) bara du vet vad du ska göra med ditt barn!
Ps. Ofta är det folk som inte har barn som vräker ur sig saker, för när man väl fått barn så ser man på världen på ett helt annat sätt.
STOR KRAM!!!!

2007-08-22 @ 07:28:28
URL: http://barnkarusellen.blogspot.com
Postat av: A.

Klart du ska amma honom hur länge du vill...sånt trams att blanda sig i nån annans liv på det sättet. Tack för en underbar blogg!

2007-08-22 @ 08:20:51
URL: http://thesecretlifeofus.blogg.se
Postat av: Sophia

Finns alltid de som tror sig veta allt. Men du känner Elian bäst och inte hon pernilla. (Knappt värt att skriva hennes namn...) Så gå efter din egen vilja och känsla. Det jag märker när jag läser din blogg är din OVILLKORLIGA KÄRLEK till din SON och MAN (snart? ;) )
Så försök att kämpa på.
STOR KRAM

2007-08-22 @ 08:49:15
Postat av: Sofia S

Skickar över en stor kram till en fantastisk människa!
Du är super Josefine!
Kramar/Sofia

2007-08-22 @ 08:55:32
Postat av: Angel

Vad folk ska lägga sig i andras liv tom i bloggvärlden,så löjligt,det värsta är att man inte ens blir chockad längre dom som vart på mig med personliga påhopp raderar jag bara känner mig inte ens ledsen längre det är SJUKT hur d funkar =( stå på dig men ge dom ingen uppmärksamhet

2007-08-22 @ 08:58:07
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Emma

Du är snygg, smart & har en fantastiskt söt son.. vi alla vet att den där bruden är avundsjuk.. men jag förstår precis hur du känner! När man får elaka kommentarer som handlar om sitt barn så KÄNNS det. Jag tror också på "långvarig" amning & vill gärna amma min dotter till hon är minst ett år om det funkar vill säga. Idag är hon 7 månader & hon njuter av att få ammas :) Du är en beundransvärd tjej! Kramar!

2007-08-22 @ 09:10:50
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: angelica

akit i henne. Idioter finns det överallt.

2007-08-22 @ 09:19:58
URL: http://wippzi.blogg.se
Postat av: Emelie

Guuuud så extremt onödigt och omoget. Det har väl ingen annan med att göra hur länge du vill amma din son! Jag har flera kompisar som ammat sina barn till 13-14 månader. Jag tycker inte att det är något konstigt med alls!
Bry dig inte om alla dumma kommentarer, och sluta INTE att blogga! Please!!!

2007-08-22 @ 09:27:56
URL: http://emeliese.blogg.se
Postat av: josefine

tack för allt stöd, jag vet innerst inne att ni har rätt men jag blir så arg, vi kämpar med att sluta amma här o ammar på morgonen klockan 6 då vi alla är sååå trötta o han myser o somnar om, så jag vill bara göra klart att jag INTE skriver blogg för att få dumma omogna påhopp!

2007-08-22 @ 10:03:33
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anna

Helt klart onödig kommentar - et måste jag hålla med om, och sluta för all del inte att blogga pga av anonyma kommentarer.
Men jag har en fundering, du dricker ju vin lite titt som tätt, det gör vi ju alla, men är det verkligen bra och amma då?

2007-08-22 @ 10:53:46
Postat av: josefine

Jag ammar som sagt en gång per dygn ungefär, vi försöker avvänja! o jag ammar ej om natten o ett halv glas vin ( en dagens ) på lunchen gör INGENTING klockan 6 nästa morgon =) Blir jag full så är det välling som gäller! Haha att jag ska förklara mig såhär....!?

2007-08-22 @ 10:55:30
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Pernilla

Fruktansvärt onödig och omogen kommentar. Du ska vara glad att fortfarande kan amma, det är ju inte direkt så att man gör det hela livet!
Det finns så många sjuka människor där ute så skit i dom och njut av livet som mamma till en fantastisk son :)
Stor kram!

2007-08-22 @ 12:20:24
URL: http://pernillas.webblogg.se
Postat av: Jen

Men jösses vilken omogen kommentar! Jag älskar din blogg. Inte ska en sån liten tönt förstöra din blogg? Ha det gott :)

2007-08-22 @ 16:38:53
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Lyckliga Lotta

Men OJ vilket rabalder det blev då för den kommentaren. Jaq verkar vara ensam om att hålla med Pernilla. Jag har själv barn som jag kunnat amma men att amma dom när dom är så pass stora skulle jag själv aldrig göra heller. Då är det mest mamman som vill och inte barnet. Mjölken innehåller inte alls det den gjorde tidigare och närhet och trygghet kan barnet få på annat vis isåfall utan att amma.... och NEJ, jag är INTE avundsjuk på dig! Och JA, JAG HAR ett liv! Ett bra sådant också. Men nog 17 kan man väl få ha andra åsikter än dig Prinsessan utan att alla för den skullen ska behöva skyllas för avundsjuk! ;-)

2007-08-23 @ 19:03:25
Postat av: Louice

Håller också med förgående talare. Amma på men jag tror det mer är modern som inte tar sig från barnet än tvärt om. Jag har också barn men slutade innan mina blev så stora som din son är. Är inte heller avis på dig men jag tycker också det är lite äckligt när barnen är för stora. Håller med de som tycker det ser lite perverst ut. Myyyyysa kan man ju göra på annat sätt.

2007-08-23 @ 22:25:50
Postat av: Linn

... För övrigt får du nog finna dig i att bli kommenterad med både positiva men ÄVEN negativa kommentarer när du lägger ut ditt liv som du gör på nätet till allmän beskådning. Det får du nog lära dig att ta, ALLA kan och vill inte tycka som du! Sådant ingår liksom i det hela med bloggandet sörru! ;-)

2007-08-23 @ 22:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0