Lugn kväll hos oss

Lugn kväll

Ingen prommis ikväll, Ashi har ont i huvudet. Jag har legat på soffan i timmar nu. Badade Elian bara o sen har E gjort allt. Lite tuff nattning av Elian men han gick in o sjöng o lugnade o en gång hade Elian tagit av sig byxor o strumpor, haha! SÖT. Men han somnade tillslut. E har hela tiden erbjudit sig att ta nätterna sen 1 juli ( semester) men jag har gett upp då jag först måste väcka honom o sen lyssna på att Elian är vaken...

Men nu torsdag, fredag o lördag är det dags. Jag måste få sova lite mer o bättre. Överlever men mister min energi som jag behöver o ÄLSKAR. Imorgon är det fredag jippie, älskar helg. Alla blir så glada då. Vi ska på ettårskontroll. Vaccinera vårt hjärtegull, men det ska gå så bra så.

Nu är E o hyr film o jag ska göra mig en kopp välling. ÄLSKAR vår soffa....! Bra köp. 

Jo, ni som skriver att Elian är lik mig, jag önskar jag kunde ge er någonting för varje sån kommentar för det gör mig så stolt hihi men jag ser själv att han är lik mig som liten men inte som stor. Så TACK för alla kommentarer som värmer. Självklart alla andra då också, inte bara de som handlar om att Elian är lik mig. Kommentarer
Postat av: hanna-evelina

nu har du mail :)

2007-08-30 @ 21:58:49
URL: http://hannaevelina.blogg.se
Postat av: Angel

Fin bild,kan du glänsa mer?du ser alltid så strålande ut att man blir sjukt avis *s* ha en fin kväll

2007-08-30 @ 22:01:17
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

ELIAN ÄR SUPERLIK DIG!
(SMÖR SMÖR) (:
ÅH yes S Ö M N saknar vi här också! Lilla busan Alva är förkyld igen o det funkar inte ! med sömn, fattar inte hur det hänger ihop (feber köper jag men när dom bara är allmänt förkylda, då behöver man ju sova??)

2007-08-30 @ 22:13:22
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: josefine

Hanna: =)
Angel: du är SÅ söt =) hoppas du hade en strålande kväll! kram o trevlig helg!
Alvas DAD: Hahaha =) Hoppas ni får sova ut i helgen, sov på skift! Jag undrade också varför de ej sover då de är utslagna av feber... men bra de är vakna för då ser man att de är ok ändå....sov de i timmar skulle man nog bli orolig!? Hjälper alvedonen? Mår hon bättre idag? GLAD HELG! o kram!

2007-08-31 @ 13:48:44
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0