Ni som har barn o røker

snælla sluta røka!

Jag blir SÅ arg. Gick en tur med vagnen o planerna var att læsa bok o dricka kaffe då Elian sov i vagnen. Men allt ær så spænnnade nu så han somnade inte. E ska mata honom hemma nu o så får han førhoppningsvis sova i bilen. E måste vara hemma, hans øra gør så ønt stackars... Han råkade peta med en tops før djupt o nu hørhan ingenting på ena ørat...

Jo tillbaka till røkning, det ær MÅNGA som går o røker med sina bebisar o barn i vagnarna, i handen. Vad tænker man då? Jag blir så ledsen før barnens skull som får i sig massa røk helt ofrivilligt. FY SKÆMS!

Nu ska jag snabba mig att klæ på mig något kalasigt.

Kommentarer
Postat av: Angel

Jag såg en sån mamma häromdan cigg i ena handen och barnvagnen i andra USH,ledsen men det såg hemskt ut

2007-08-12 @ 14:20:06
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Milla

Håller helt med! Om de ändå slutat när de var gravida (vilket jag verkligen hoppas att de gjort) varför börja igen?

2007-08-12 @ 14:43:50
URL: http://cutie.bloggagratis.se
Postat av: AnnaStina

Darling!
Det där med rökningen kan jag också bli galen på.! Häromdagen då jag gick tur med sessan i Oslo såg jag en mamma i slottsparken som satt på filten och rökte när hennes barn krypte runt henne. FY!! så äckligt det såg ut. Jag fick faktiskt lust att gå fram och säga till! så upprörd blev jag. Sen när jag var i Frognerparken ett par dagar senare så ser jag SAMMA MAMMA en gång till! Den här gången går hon och röker med ena handen och drar vagnen med den andra medan sonen gick vid hennes sida (han har precis börjat gå, är nog typ 1,5 år)Nej, snälla ni - SLUTA RÖKA. ! Jag kan faktiskt inte förstår hur man kan röka när man har barn? Det var föresten en väldigt BRA skriven artikel om det med barn & rökning i Aftonbladet i fredags. Malin Wollin skrev och på 1:a sidan av tidningen stod det "Alla ni som röker med barn är idioter". Och jag kan faktiskt bara hålla med.! Känner att jag kan skriva världens längsta inlägg om det här men slutar nu.
Kram! :-)

2007-08-12 @ 15:59:55
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Sofia S

Håller fullständigt med! Helt otroligt att folk ens tänker tanken på att göra det.. Men man ser det för ofta tyvärr, blir så arg!! Ännu mer förbannad blir jag när jag ser gravida gå och röka! SKÄMS!!
Häromdagen såg jag en familj komma på stan, mor och far och två barn, ett barn satt i vagn och en son gick brevid, låt oss gissa på att han var 12-13 år, och tro det eller ej men han hade en cigg i handen! Han och mamman som körde vagenen blossade i kapp. Så fruktansvärt hemskt!! Hur kan man låta ens barn ta efter dessa usla grejer? Blir så upprörd..
Kram på dig vännen!

2007-08-12 @ 16:20:24
Postat av: Emma

Ja, håller med er andra. Det är helt sjukt. Vet inte hur många debatter det finns om det här. Usch!
Jag jobbar som sjuksköterska på en avdelning för förtidigt födda bebisar och nyfödda sjuka, ibland får vi barn som inte vuxit ordentligt till följd av att mamman rökt under graviditeten och därmed strypt tillförseln av näring till bebisen via moderkakan. USCH!!!

2007-08-12 @ 17:17:10
Postat av: Madeleine

Blir så förbannat på sådant. Rökning och barn går inte ihop. Rökare borde förbjudas...

2007-08-12 @ 21:30:07
URL: http://www.livetuppochner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0