sen kväll

Stackars Elian, hans tänder gjorde ont ikväll fick amma honom i sömn inne i vår säng men nu sover han i sin säng.Älskar honom så det gör ont. Nu ska jag boka Sundsvallsresa!


Kommentarer
Postat av: Malin

Kul att få åka hem :), Längtar du ofta hem till Sundsvall? Vad är största skillnaden mellan att bo i Norge och i Sverige? tack för en underbar blogg !
kramar Malin

2007-08-27 @ 21:42:48
URL: http://somestupidwords.blogg.se
Postat av: Therese

Amma??? Haha, att du bara vågar skriva ut det i din blogg ;) Tänk på alla du retar upp *hihi*
Ser fram emot att få träffa dig snart!
Kram vännen

2007-08-27 @ 21:59:20
URL: http://tostberg.blogg.se
Postat av: Alvas pappas blogg - http://alvaplutten.blogspot.com/

go Sundsvall (en riktigt trevlig stad!!) o bu för störiga tänder!

2007-08-27 @ 22:21:45
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: Ew

Hej! Nu har jag läst heeela din blogg, häftigt att få läsa en sådan resa! Jag är föräldraledig med min dotter på 3,5 månad så jag är glad att jag fått ha din blogg att läsa under lååååånga amningar :)
Det här med folks åsikter... Jag är helt säker på att många människor är så lyckliga att det nu finns bloggar och internet att avsky folk på, för dom skulle aldrig gått fram till någon och sagt saker som dom kan kommentera på folks bloggar. Kanske får vi bloggare helt enkelt bara le, tycka lite synd om och sen skita i detta! Men vara stärkta i att våra liv tydligen är så bra och intressanta att det retar upp folk till max!
Om amningen; så strongt att amma så länge och nu när han har fått tänder. All power to you! Att påstå att man ammar av någon anledning än för barnets skull är ju befängt, förvisso är det bekvämt när dom är så små som min är och det är mysigt men det är tidskrävande och så skoj kan det inte vara när du blir huggen hihi. Nej, man ammar väl ändå mest för att det liksom är meningen att man ska det, och för att man kan!? Snicke-snack, försök värja dig. DU vet vad som är bäst för din son.
I övrigt är det jätteskoj att få läsa lite om den MAMA-glam som omger dig. Du har knappt sovit en hel natt på 1,5 år och du ler och ser fräsh ut varje dag. Vår dotter sover hela nätter, äter en snabbis vid 4, men dom få nätter hon INTE sover är jag inte så pigg. Jag är impad, tänkte ta inspiration och börja promma jag med, you make it sound so cozy.
Lev väl,
Ew.

2007-08-27 @ 22:23:45
URL: http://justew.wordpress.com
Postat av: josefine

Malin: nej inte till själva staden men till familj o vänner! Hmm maten kanske o att norskan klingar så härligt om man jämför med svenskan!
kram o tack för komplimangen =)
Therese: jag VET att jag inte skäms !!! Du har MAIL !Puss detsamma!
Alvas Pappas blogg: ja vart är det ni bor? Skåne? kram

2007-08-27 @ 22:27:25
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sessan

Åhh det är trotts allt skönt att veta att jag inte är ensam om min hemlängtan eller snarare familj längtan.
Jag skall boka STHLM tur till slutet av sep. Måste till frissan också & det tar jag hemma..... Mer lyx för pengarna *hi hi*
Stackars lilla prinsen, ont i munnen är inte skönt!
Tur att mammas bröst kan trösta, TITTA ännu en god grund att amma så länge man har möjlighet & tycker det passar familjen ;0)
Ta hand om er

2007-08-27 @ 22:40:35
URL: http://www.sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: josefine

Ew: GRATTIS till din dotter OCH till sköna nätter =) Du är en hjälte oavsett jag vet hur trött man är... men man vänjer sig o man får ju så mycket tillbaka så man klarar det! KUL att jag kan inspirera dig, vi får peppa varandra!! stor kram o välkommen hit fler gånger! TACK för dina fina ord. Jag blir SÅ glad!
Sessan: absolut, man saknar ju att få vara den man är i familjen o så tycker jag =) ÅÅÅ lyxigt, sist jag toppade mig kostade det HJÄLP 720 kr haha La Bionda =) TACK för fint stöd, det betydet SÅ mycket! Kramar

2007-08-27 @ 22:54:04
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0