solig morgon

Skrev detta innan vi åkte men hann ej publicera: 

Solen strålar!!! lovely! Mindre lovely är att E ej kan gå på sin fot, vi blir hemma i helgen...Ska köra honom till akuten nu.


Nu är vi hemma igen o ska sätta oss ute vid älven o mysa jag o Elian, E är kvar på akuten.

Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

Åh stackarn! Läste ditt inlägg nedan om att du så gärna om nåt år vill upplevar MOR/DOTTER förhållande. Jag förstår exakt hur du menar. När vi fick vår första son så tog vi aldrig reda på könet. Så han kom som en överraskning. Jag visste ju inte sen innan hur det var att vara gravid och under hela graviditeten trodde jag att det bodde en liten tjej i min mage. Och ut kom en liten underbar KILLE. Samma sak under nästa graviditet; graviditeten var ganska annorlunda mot den första, magen såg annorlunda ut, så jag var tvärsäker på att det var en tjej den här gången. Och så vad händer...ut kommer ytterligare en KILLE. Våra killar har bara 16 1/2 månaders ålderskillnad och idag är vi överlyckliga att vi har just 2 KILLAR. Visst, det finns nåt speciellt mellan MOR/DOTTER men samtidigt känner jag redan nu att våra killar kommer att vara mer lätthanterade i tonåren vad en/två döttrar hade varit. Och jag kan bara säga att jag hade aldrig i världen bytt våra söner mot två flickor!!! Det enda jag saknar är att få köpa lite roliga tjejplagg ibland, men det är det enda. Vi har två helt underbara, mysiga 2 små söner och vi älskar dem över allt annat!
Ha en skön dag!!!!
PS. Man ska inte ta för givet att man bara skaffar sig ett visst kön, inte ens att man blir gravid...

2007-08-24 @ 13:29:49
Postat av: Annica

Till 'Mamma till två små pojkar':Alltså, det där att killar skulle vara mer lätthanterliga i tonåren är SÅ MYCKET MYT!
Precis det skälet anger min svägerska som begåvats med två pojkar men som innan graviditet nummer två var över bara pratade om "den söta lilla flickan" hon trodde att hon väntade...
Iaf - varför ska man behöva bedyra hur mycket man älskar sina barn utifrån vilket kön de har? Barn som barn. Jobbiga tonåringar finns det gott om - AV BÅDA KÖNEN!

2007-08-24 @ 14:19:39
Postat av: Nannis

Jag läste ditt inlägg om ditt jobb och hur du älskar att jobba som säljare! Grymt inspirerande! Har du gått någon säljutbildning eller är du helt självlärd?

2007-08-24 @ 15:00:13
URL: http://springibena.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag måste säga att jag håller med Annica! Likväl som man inte ska ta förgivet vad som bor inuti magen så ska men ej heller ta förgivet hur ens barn blir i tonåren - KILLE SOM TJEJ! Att man kommer med sådana "argument" känns bara som en bortförklaring till att man faktiskt GÄRNA SKULLE VELAT HA EN TJEJ. Jag älskar att jag får uppleva mor/dotter relationen! Din blogg är super Josefine! Sorry att det blev ett litet diskussionsforum nu :/

2007-08-24 @ 15:04:57
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Mamma till två små pojkar

Till Annica & Emma:
Jag menade med mitt inlägg att vi älskar lika mycket våra söner som vi hade älskat två döttrar. Därför förstår jag inte riktigt varför folk vill "beställa" ett speciellt kön. Man får glad om man ens en gång kan bli gravid!

2007-08-25 @ 08:32:26
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: josefine

Det gör ingenting, men jag tror att alla älskar sina barn oavsett kön. det hoppas jag då verkligen =)
Jag är självlärd o har självklart kurstats o utbildats smått inom jobb jag haft!

2007-08-26 @ 20:51:36
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0