vi en dag?

168397-911

Så här kanske det ser ut om något år... vi och en liten sessa *HOPPAS* Oavsett om det blir prins eller prinsessa blir vi LYCKLIGA för vi kommer nog kämpa tills jag får min sockerbit ;) Söner är häftigt o helt underbart men MOR / DOTTER VILL jag så GÄRNA uppleva... 

Hursomhelst detta är vi idag, bild lånad ifrån AnnaStina!

Ps. Män som får döttrar får en mjukare syn på livet tror jag. Det kan liksom vara DIN dotter som det snackas snusk om, som särnehandlas på jobbet, som snuskgubbarna stöter på då hon jobbar på en restaurang... osv osv! 
Och som är alldeles alldeles UNDERBAR!


Kommentarer
Postat av: Maria

Oj. Är du möjligtvis redan gravid? Grattis i så fall!!!!!!!

2007-08-23 @ 22:04:50
Postat av: Anonym

Gud så härliga bilder! lycko er..:)

2007-08-23 @ 22:04:59
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Linn

Hoppas du får uppleva det en dag :)Det är klart att det är speciellt med att få en dotter, det vill väl alla tjejer ha :) även om man självklart glädjs över både son och dotter. Tycker att Elian blir mer och mer lik dig...så gullig han är. Hoppas ni får en underbar helg. Kram

2007-08-23 @ 22:08:12
Postat av: Jill

Fint skrivit.

2007-08-23 @ 23:12:22
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Stina

Vi skulle också vilja ha en av varje, det tror jag många vill, men inte riktigt vågar erkänna. Det är liksom inte okej att "önska" sig ett kön. När jag sa (innan vi visste) att jag ville ha en tjej blev folk lite förnärmade och frågade: "Vadå? Blir du besviken om du får en kille?" Självklart inte, men om jag får välja vill jag ha en tjej först, så att jag vet garanterat att jag har en dotter. Min kille tycker lite tvärtom. När vi fick veta att det är en liten dotter i magen blev vi båda överlyckliga. Men efter någon månad frågade han lite försynt: "Vi kan väl skaffa fler barn sen så att vi får en pojke också?" Jag tror att man vill ha ett barn av samma kön som sig själv för att det är lättare att relatera till det. Oj, vad långt det blev :) Ha en bra dag!

2007-08-24 @ 09:29:08
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: josefine

ja alla tänker vi olika, jag önskar mig en liten tjej men får vi fem killar är de lika välkomna, jag är SÅ lycklig att jag fått bära fram ett barn, ett liv, vårt livs kärlighet!!!

2007-08-26 @ 20:46:15
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0