som sittvagn

som suttvagn

Nu äter jag frukost o Elian leker i babygymet, säkert glad över att slippa sitta i en bil idag.
Så idag ska det mysas o lekas, promeneras o visa vagnen.
Småstäda hemma behövs också, men ingen panik.
Vinkade av min snygga älskling som skull ei stort viktigt möte idag.
Vi håller tummarna!
Nu ska det betalas räkningar.

Kommentarer
Postat av: Angel

Är d inte enklare att köpa en sån vagn som man kan byta ut till en sitt vagn?Eller dom kanske e svindyra

2007-02-20 @ 09:26:27
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: kendall

kan tänka mig att din snygga älskling verkligen är snygg;)

2007-02-20 @ 09:33:33
URL: http://charismasshowroom.blogg.se
Postat av: josefine

Vad menar du då? Den vagn som jag la in nu i navyfärgen är vår vagn som vi haft, till den ingår ju sittdelen men jag känner att den är för tung o klumoig då jag vill promenera o bor i stan o ibland fraktar den i bilen, det blir två tunga delar. Nu med nya "bara" sittvagnen är det lättare att fälla ihop den o lättare att promma med den :)

2007-02-20 @ 09:35:00
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Nina

Hej hej, hoppas ni får en bra dag. Kram Nina

2007-02-20 @ 10:15:13
URL: http://ninisens.blogg.se
Postat av: Angel

aha näe jag såg en vagn från emmaljunga där man kunde lyfta av den där ligg delen å sen ersätta den med en sittdel men sånt kanske e klumpigt...Jag e bara frågvis heehe

2007-02-20 @ 10:29:18
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: josefine

Nina: detsamma!
Angel: det är så man gör, på den blå vi haft! :)

2007-02-20 @ 11:15:37
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Engla

Det var det Angel är inne på som jag också trodde. Men det är alltså för att det är för tungt/klumpigt som du köpte separat sittvagn? Hmm, ja vi får väl se hur vi gör i framtiden, kanske är smart att göra så :)

2007-02-20 @ 15:06:19
URL: http://www.englasshowroom.com
Postat av: josefine

Engla:
Om man vill ha en duo combi så är det ett bra val MEN de är ganska tunga (underdelen är tung) o robusta, har varit väldigt nöjd att vi valde den då Elian var en stor o lång kille. Annars i de nyare varianterna, Urban Jungle, Bugaboo mfl. så hade han växt ur liggdelen ännu tidigare. Men sittvagnen är också väldigt bra o fin, man kan ju lägga den i helt liggläge o sufletten skyddar superbra MEN om man som jag bor i stan o ska dra den några trappsteg varje gång man ska in o ut o mkt in o ut i o ur bilen + att jag flyger en del så känns det gör mig för tungt jobb. Det är slitsamt att bara ha en bebis att bära på o man blir lite svettig =) MEN ska man bo i hus o ha den mkt ute o så så är den ju lite varmare för bebis tror jag att sova i.

Nästa gång(hoppas ju på ett syskon om några år!), eftersom jag nu fick ett "stort" barn, så köper vi nog en liknande denna fast tex citycrossen som är mer robust ( väger +1kg mer än scootern) o så en cityvagn till, som man klickar fast. Samma princip som en duovagn men den är lite mindre än den jag hade innan. Vi får se. Är annars SUPERNÖJD med Emmaljunga, de har klass, stil, funktionalitet o kvalitét. Jag har bara haft otur med ena däcket pga en smutsbit i det som ej tagits bort vid slangbyte ( tips: punkteringsfria hjul!) samt vid en flygresa då de kastat mig vagn så ena axen bröts av.

Bara fråga vidare, har undersökt alla vrår av vagndjungeln :)

2007-02-20 @ 15:20:49
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: josefine

Jo, man tänker oftast mest på liggdelen som mamma med bebis i magen ( vilket är naturligt) men det är sen då sittdelen används som man kanske inte använder vagnen på samma sätt, bebisen kommer ju krypa o gå ganska snart då o innan har den kanske sovit massa massa i vagnen ( som elian gjort) o då älskade jag att ha en ordentlig vagn. Den nya är också ordentlig men inte lika SUPERrobust =) Men passar fint till promenader o utesovning den med, bebis kan ha bra kläder o en bra åkpåse
:)

2007-02-20 @ 15:22:41
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0