Tänder fixade

Tandläkaren gick jättebra, otroligt duktig var han. Bedövade tills jag inget kände, nog första gången jag inte hade ont då de borrade. Nu börjar det släppa så nu har jag dock ganska ont. Elian o Mormor hade haft det toppen då jag var borta. Men jag måste snart åka hit igen eftersom jag nu fick veta att jag gnisslar tänder hela nätterna, måste ha en bettskena. Det kostar 2500 kr men det är det värt om det kan minska ner på mina huvudvärksattacker!

Idag har jag mest lust att vara inne, har duschat en lång varm dusch o sett slutet på Greys. Självklart vaknade prinsen en kvart innan dubbelavsnittet slutade o sen var han vaken en stund, käkade o när jag precis fått honom att somna i min famn så känner jag att pyjamasen är genomblöt av kiss, byta pyjamas o blöja o så är han klarvaken. Efter en timme så orkade jag inte mer o Mormor fick ta över o bära så han somnade. TACK!

Ska inte skriva nåt om slutet men jag älskar serien, grät en skvätt.

Nu ska vi leka vidare o jag ska käka någon lunch, har ingen lust på något kanske nyponsoppa. Aj aj i tänderna....jaja nu är det gjort iaf!

Imorgon går flyget 10.25.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jaa, den serien är såå bra! Jag har tom fuskat å tagit hem alla avsnitten som är sända.. =) Ligger en bit före nu.. De blir bara bättre kan jag lova!

2007-02-07 @ 12:10:30
URL: http://nalgot.blogg.se
Postat av: Sanna

Ja fy, den är GRYMT bra den serien. Love it! Jag är inne på säsong 3 nu. Hhih, kunde inte hålla mig! Hoppas ni får en fin dag och en trevlig resa hemåt Norge imorgon.

Kram Kram

2007-02-07 @ 12:12:35
Postat av: Sandy

Jag grät också igår på Greys, så sorgligt, man blir så tacksam över det man har!

2007-02-07 @ 12:53:40
URL: http://mittegetliv.blogg.se
Postat av: Sofia Style

Greys var så himla bra igår, ibland känns livet så orättvist (även om det bara e en serie). Längtar tills det börjar igen!

2007-02-07 @ 12:56:19
URL: http://sofiacarlberg.blogg.se
Postat av: Josefine

Vi verkar känna likadant allihopa :)

2007-02-07 @ 13:17:16
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0