barnehageplass

har vi nu sökt! Alltså dagisplats. Väldigt svårt att få här i Oslo. Nummer ett på önskelistan är en sockerfri barnehage.

Nu ska jag stoppa nåt i magen o läsa bok i sängen sen. Elian har vaknat o somnat otroligt många gånger men nu sover han. Cocacolan var bra för mig men han reagerade nog på koffein+socker så här sent. 

Imorgon ska jag tvätta kläder, försöka mig på en liten promenad. Någon dag måste jag ta mig till lindex o visa fram den rosa koftan som blev superliten fast jag tvättade den som jag skulle... Men inte imorgon, kramper på lindex Nej tack!


Kommentarer
Postat av: elinis

Hej snuttan! Magproblem är ldrig kul, hoppas det går över snart. Hoppas ni får tag i sockerfritt dagis, det är nog toppenbra. På fredag åker vi hem igen, tiden går sååå fort. Vi har massor kvar att göra och nu är det bara superstressigt :/ jaja, det vet väl du åxå! PUSS

2007-01-02 @ 23:27:32
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: josefine

hej, jag vet stress stress! hur har det gått med T?! Vill du fortf flytta tillbaka? Jag håller tummarna för dagiset jag med!

Nu ska jag läsa bok. PUSS

2007-01-02 @ 23:55:51
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Alexzandra

Sockerfri barnhage? finns de sånt i norge. Lite negativt i Norge tycker jag är att de tar in olika vikarier hur som helst, utan någon utbildning överhuvetaget. Men det kanske inte är likadant i storstäderna som Oslo.?

2007-01-03 @ 16:27:14
URL: http://alexzandra.blogg.se
Postat av: josefine

Alexzandra: Ja det finns en iaf :) I vårt distrikt Frogner. Men tvivlar på att vi ens får plats. Jag kan inte göra annat än lita på den barnehage vi evt får o noga kontrollera så att Elian trivs!

2007-01-03 @ 17:53:32
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0