Framme!

Vi kom hem i tid idag o det var KALLT. Sen strulade bilsätet eftersom vi ej kunde förlänga bältet o jag blev väldigt stressad i kylan så jag gick tillslut till bussen o tog den hem till Morfar. ISKALLT o min ena stövel ( älskar mina 2handstövlar, svarta fodrade!) gick sönder i dragkedjan på Gardermoen så det var lite dagens miss.

Men själva resan gick superbra, Elians mage reagerade dock på mitt superchokladbegär igår, han bajsade hela 6 gånger på resan. Sista gången fick vi springa ner ifrån toaletten på 2 våningen i Sky City inne på hotellet eftersom vi nästan missade tåget. Typiskt men i övrigt var han superglad, snäll o skrek av skratt på tåget. Jag fick i mig en pajbit också o hann blogga med mobilen som ni såg. Kan tyvärr inte lägga in bilder ännu.

Ikväll har vi myst hos Morfar o käkat kyckling o ris. Jag har även proppat i mig massa kola o ska nu göra nyponsoppa. Elian har jag lagt från 19 tills nu, han var stenpigg. Tror det är alla intryck från idag o att han saknar sin Far faktiskt, det gör jag också. Vi älskar dig EIVIND!!!!

Kommentarer
Postat av: angelica

ja det får juh ni m bäbisar avgöra... men jag tror inte jag är smittsam på ngt sätt och jag mår bra nu, bara att jag fått lite som "mens värk" idag i magen, men inte ofta, men annars så är jag nog som vanlig =) puss o härligt att resan gick bra!

2007-01-22 @ 22:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0