BRA NATT!!

Inatt sov Elian till 4.30 tror jag, så fick han sova med oss o vi vaknade 7.30, otroligt! Då hade han kissat igenom så nu är han ombytt o leker för fullt med alla nya leksaker han fick igår ifrån BRIO o IKEA. Jag kikade på vädret o söndagen ska bli fin, längtar! Vädret i Göteborg ser superbra ut så segla är det jag allra helst vill nu.

Hoppas Elian tycker det blir mys, vi kommer segla i skärgården o bara mysa, inga långa pass. Han ska få vara i land o träna att gå o krypa som vanligt o så sova sött i vågornas gung. Jag o E längtar massor!!!!

Någon som seglat med små barn som har några tips?

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag har inte seglat med barn, däremot följde jag med mina föräldrar ut och seglade från att jag var liten bebis. Det gick hur bra som helst. Kan vara bra att ta med flytväst och leksaker så att han får något att göra om han får tråkigt. Ha en trevlig seglingstur!

2007-07-13 @ 08:05:35
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: josefine

Vad härligt! Ja flytväst o leksaker är sånt som MÅSTE finnas med! Tack! kramar

2007-07-13 @ 08:16:09
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: madde

Vi har varit ute med wilmer denna sommar och förra:-)lite gott att tugga på och flytväst:-)och det är det viktigaste:-)lycka till och ha det supermysigt
varma kramar madde&wilmer

2007-07-13 @ 10:27:48
Postat av: Renée

var försiktiga bara. ser så många oaktsamma föräldrar som lämnar barnen utan uppsyn och utan flytväst. räddningsväst är ju det allra bästa när de är så små. köp inte för stor bara. Det ångrar man i slutänden. Jag är själv seglare och föräldrar har en förmåga att köpa flytvästar man ska växa i men nej tack. Det blir för klumpigt att röra sig då. lycka till :D kram

2007-07-13 @ 15:14:43
URL: http://pluggis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0