E i tidningen

Jag stædar garderoben o mina E rusade ut igenom dørren før att køpa DAGBLADET, E ær tydligen omskriven i den idag. Hans kæra væn Eivind har skrivit många sidor om dem då de var små, fotboll o sånt. SPÆNNANDE! Eivind ær journalist.

Nu fortsætter jag ibland høgar av klæder,  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har  måste stæda garderoben oftare så jag inte glømmer allt jag har.....repeat!
:)

Kommentarer
Postat av: Malin

haha först när jag läste det sista så trodde jag MITT huvud hakat upp sig. Är lite seg såhär på jobbet på eftermiddagen. Så jag blev lite galen. Sen efter ett par sekunder fatta jag att det faktiskt stod samma sak om o om igen!

2007-07-27 @ 14:57:48
URL: http://samarin.blogg.se
Postat av: Anonym

mst bara säga - gud va söt du är :O

2007-07-27 @ 15:08:52
URL: http://paulinalevo.blogg.se
Postat av: Angel

oj vad d där norkst tangentbord?ha så kul med städningen =)

2007-07-27 @ 15:19:44
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Caroline

Känner igen det där - superlätt att glömma vad som gömmer sig längst in i garderoben. Man borde typ fota allt och ha som i filmen Clueless med Alicia Silverstone där hon har en dator i garderoben med alla bilder :) Finns det en länk till artikeln med Eivind på nätet? Vore kul att läsa :) Önskar er en trevlig helg!

2007-07-27 @ 15:36:54
Postat av: josefine

TUSEN TACK!!
Ha absolut min uppmaning är: städa garderoben idag =)
ja det var ett norskt tangentbord, Es =) O ja det var upprepningar, så oroa er inte för att ni blivit galna hihi

2007-07-27 @ 16:02:00
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0