galna grannar

Mitt i Elians läggning kommer det tonvis med vatten forsande ner IN på vår balkong. Det är grannarna som tvättar sin balkong o spolar ner all skit till oss. Jag blev SÅ arg. Då skickade "farmorn" som bor där ner sitt barnbarn som fick komma o städa. Då skyfflar hon ner allt till dem nedanför oss. Nu är ju deras gräsmatta full av allt snusk. O min matta är förstörd, usch känns så äckligt att min balkong får in snusk o jag vägrar städa efter dem. Jag ska nog ta kontakt med dem som har hand om allt här... men de äger ju sin lägenhet men ändå... ARG blev jag. Sprang upp två gånger o första gången undrade hon: Ska jag sluta stöda då? haha JAAA det ska du!

Nog om oviktiga ting, nu har jag skrivit av mig o ska se film med E som får trösta mig. 

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag ville bara säga hur mycket jag uppskattar din blogg, den är super! Går in och kikar flera gånger per dag. Du gör ett jättebra jobb och jag hoppas så att du kommer fortsätta länge länge=)Jag jobbar ofta nätter och under dagen "förbjuder" jag mig själv att kika din blogg så att jag har något att se fram emot under natten. Som sagt så tack för en underbar blogg!! Mvh Ida i Dalarna

2007-07-27 @ 21:48:56
Postat av: Anonym

super fin design :D

2007-07-27 @ 22:03:27
URL: http://puuccii.blogg.se
Postat av: Charlotte

Jag har mailat dej :)

2007-07-27 @ 22:07:03
URL: http://ack1982.blogg.se
Postat av: Jill

Jäklar så arg jag hade blviit. Jag hade problem med grannar som trodde de drev ett uteställe, när vi bodde i lägenhet i centrum. Nu i hus störs man mycket sällan.
Jill heter jag, 27 år, journalist, nyförlovad och bor i Falkenberg. Hittade din blogg för att par veckor sedan. Tycker jättemycket om den. Hade gärna sett att du skrev en liten sammanfattning om dig till oss Nya läsare. Säkert något alla läsare skulleuppskatta. Hur som- tack för en bra blogg. (Kunde inte skriva detta sista under det inläggets kommentarer.)

2007-07-27 @ 22:08:25
Postat av: Angel

Ush så jobbigt och vad arg jag skulle bli...

2007-07-27 @ 22:32:47
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: josefine

Ida: så otroligt sött skrivet av dig =) Tack!!!
Jill: det var en bra idé tack!!

2007-07-28 @ 09:45:39
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0