hår o lycka!

Jag hade ingen ro att läsa ikväll, nu har jag istället suttit o kikat på gamla bilder. Jag ser att jag strålar av lycka på bilder med mina E o känner en tacksamhet. Tänk all sömn jag missat men så mycket annat jag vunnit.

Ser hur roligt mitt hår såg ut när det blev missfärgat o nu har jag sparat utväxten aningens för lite för att det ska bli bäst möjliga resultat på måndag då den ska slingas. Längtar massor. Mellanlängd + utväxt = inte den bästa kombinationen. Men vad gör det, jag är så himla LYCKLIG för att jag har VÄRLDENS bästa E! Tack för att du gett mig Elian.

Nu tvingar jag mig själv att lägga mig. Lite irriterad över att jag ej kan smsa, E skickar massa sött som kommer klumpvis då jag ej verkar ha mottagning??

Kommentarer
Postat av: Alvas Pappas Blogg - alvaplutten.blogspot.com

japp minus sömn men plus sjukt mkt glädje, så är det ju!
online-beroende??

2007-07-02 @ 23:37:56
URL: http://alvaplutten.blogspot.com/
Postat av: angelica

gumms! nej jag har inte fått ngt mess utav dej... skumt!
men jag messar eller ringer dej imorgon o såklart vi ska ses =) vill juh så gärna träffa prinsen också, men det kasnke kan bli lite svårt på kvällen i vimlet =) hörs imorgon ngt då! mailar dej mitt mobil nummer ifall du tappat bort det! puss o hoppas du får sova i natt! hälsa
puss

2007-07-02 @ 23:55:47
Postat av: annie

men stumpan! är du i sundsvall?! jag MÅSTE få träffa dej och lill-prinsen! annars kommer jag nog att bli lite ledsen på ögat... =( känns som man känner Elian utan och innan eftersom du är så duktig på att blogga men jag vill träffa honom och pussapussapussa honom ju! hoppas du har tid för en gammal jänta som jag! =) massa pussar och kramar till hela din familj!

2007-07-03 @ 07:50:08
URL: http://annieds.blogg.se
Postat av: Frida

Jatte fint skrivit till dina alskade!
Jag som tycker du ar sa grymt snygg i haret nu, ska bli sa spannade att se resultatet!
Kram

2007-07-03 @ 10:02:03
Postat av: malin

Hej söte!!! E lite avis på ert fina väder här i skåna har det regnat i 2 veckor e så less på de.... men ni ser solbrända o frächa ut... hoppas ni får en underbar sem... lova att höra av er när ni kommer till Malmö igen många pussar... Glenn hälsar me (hihi)pisss igen

2007-07-03 @ 10:53:31
Postat av: josefine

Vi är hemma men lever på minussidan av sömn så om någon vill mötas så blir det nog kvällstid om jag orkar gfesten, min mobil är dum o fungerar någon sekund om dagen så det är DUMT!
Otroligt stressande att åka hem, har så många jag önskar jag kunde träffa men jag orkar ej planera, stressa osv, det är nog för att jag har så stor släkt, pappa, syskon + deras barn o respektive o vi orkar inte stressa omkring så vi hälsar oftast på o stannar, käkar, pratar o låter släkten möta Elian. Ego kanske vissa tycker men det är vår familj o vi prioriterar så. Vänner som man inte hör av annars är en annan sak än familjen som man pratar med o saknar ofta. Älskar mina vänner men önskar jag hade mer tid!!!
Malin: hälsa din söta Glenn!!
Puss

2007-07-03 @ 23:44:49
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Annelie

Förstår precis hur du känner. Bor 30 mil (inte lika långt som du, men ändå en bit) ifrån släkt och gamla vänner. När jag åker hem vill jag också prioritera familjen framför gamla vänner som jag knappt har någon kontakt med. Du ska absolut inte ha dåligt samvete för att inte hinna med alla! Då känns det inte roligt att åka hem ju! Ha en fortsatt skön semester, Kramar

2007-07-04 @ 08:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0