H&M


Den rostfärgade klänningen till vänster är pefrekt på molniga dagar och i höst!! Jag blev så höstkär då jag gick i butiken, hinner knappt gå i butiker längre då vi inte bor mitt i smeten ( BRA!!!! ) Den blekrosa har jag klämt på i månader men nu slog jag till, den blir jättesöt med ett skärp till o E älskade båda  klänningarna. Inte för att jag bryr mig om det men det är alltid kul då han gillar dagens shopping! Jag köpte också en blekrosa lång hood, perfekt till mina gympaskor o leggings då jag går turer. Sist men inte minst en brun skinnjacka.

E väntade utanför med bilen, då vi kom ut ifrån Oslo City blev jag nostalgisk eftersom E satt i sin röda Audi Cab då jag rusade ut ifrån Oslo City en gång för många månader sen o jag hade plussat på toaletterna där. Vi hade testat med en vanlig sticka hemma, en söndag o körde till söndagsöppet apotek o köpte elektroniskt Clearblue för att bekräfta. Det stod klart o tydligt GRAVID o jag rusade ner för rulltrapporna o in i Eivinds bil. Vi blev SÅ lyckliga!!!!

Men nu satt han i vår svarta Passat o ut kom jag men vagnen full av shoppingkassar o Elian på höften. Allt detta skulle in i bilen o E hade det han gjorde. Förr i tiden hoppade man bara in i bilen o körde spontant hit o dit. Idag är det en aningens planläggande med i bilden, men det gör INGENTING!! 

Kommentarer
Postat av: Emma

Fina köp! Är skinnjackan oxå H&M?

2007-07-26 @ 15:55:26
Postat av: Cingla

Vill se på!! Jättesnyggt :-)

2007-07-26 @ 16:18:15
URL: http://cingeling.blogg.se
Postat av: Anna

Härligt med höstshopping! Vart hittade du den blekrosa hoodien?

2007-07-26 @ 17:04:09
Postat av: Angel

Fin historia lite småmysig saker förändras =)

2007-07-26 @ 18:07:15
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Anonym

snyggt

2007-07-26 @ 18:45:46
URL: http://danajs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0