kvällen!

Kvällen:
räkor, aioli, manchegoost, oliver med vitlöksfyll, lantbröd, fruktphiladelphia, jordgubbar, melon, vindruvor, kex, vin o MASSA tjejsnack. Tusen tack Viktoria för en underbart mysig kväll. ÄLSKAR dig så!


Min V, söt o härlig!


Ni ser ULbilder i bakgrunden, oj som jag är bebiskär... skulle kunna ge mitt liv på sekunden för Elian. Önskar att ni alla får uppleva lyckan o kärleken till sitt barn. Jag satt med tårar i ögonen då jag myste med honom idag. Mitt hjärta fullokomligt svämmar över av beskyddarinstinkt, kärlek o önskan om TOTAL lycka o önskan att han ska få leva lycklig i alla sina dagar.... ELIAN - du är det BÄSTA som skett mig, oss... vi älskar DIG!

Nu sova sött i mitt rosa sovrum :)


Kommentarer
Postat av: INA :)

skulle vara kul om du kan svara på det här är så nyfiken !
* hur hammna du i norge från första början ?
* funderar du och E på att skaffa ett till barn ?
* hur lång tid tog det innan du och e flytta ihop?
Tack på förhand // Ina

2007-07-29 @ 04:59:57
Postat av: Charlotte

Oj, vad många UL-bilder Ni fick...gör man fler UL i Norge lr är alla från ett och samma tillfälle? Här gör vi ju bara ett och i vårt landsting får man bara två bilder, man får inte ens köpa fler :(

2007-07-29 @ 09:16:20
Postat av: Jenny

Du ville veta lite om alla nya läsare,har kanske läst nu några månader och beundrar dej verkligen för att du alltid är så fräsch o snygg fast jag vet att det är ett dygnetrunt-jobb att ha ett barn! Jag bor i Finland och är 20 årig studerande som inte vet vad hon vill jobba med och som redan längtar efter egen familj!Ser upp till dej!Tack för en superblogg!!

2007-07-29 @ 11:28:20
Postat av: Sofia S

Känner precis likadant. Visst är det fantastiskt? =) Puss o Kram!

2007-07-29 @ 12:00:32
Postat av: josefine

Ina: jag hamnade här då jag ville tjäna mer pengar än jag gjorde på mitt jobb i sundsvall så jag tog tjänstledigt o så trivdes jag så bra o fick ett bra jobb så jag stannade!
vi vill absolut ha fler barn. det tog väl en dag tror jag sen flyttade han in hos mig =) ha en fin dag!
Charlotte: vi gick till en privatklinik förutom på standarsul o det var där vi fick alla dessa faktiskt! vet ej hur de gör men jag tror man får med sig de bilder som blir "bra"
Jenny: tusen tack!!!!
Sofia S: ja verkligen!KRAMAR!!!

2007-07-29 @ 21:41:32
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0