passar på!

Ikväll käkade vi middag på balkongen med tända ljus hela familjen. Elian åt kyckling o majs med oss, vägrade barnmat. Men ville ha mjölk i mängder tidigare då han vaknade, måste vara Ahis tårta som fick honom att HATA burkmaten ;) Apopå Ashi så ska E ut på lördag o ha avslutningsfest för hans bror som slutar på vårt jobb. 

DÅ ska Ashi komma hem till mig o MYSA! Champagne o jordgubbar är ett MUST. Hoppas på sol så vi kan sitta på balkongen med massa ljus o ha girlstalk. Men det ska bli moln o regn.... men en filt hjälper. Imorgon ska det bli SOL, då ska vi sola!

Just det, en Mamma med sina två barn på kalaset idag som var gäster imponerade mig. Hon hade en son på ett år o en dotter på två år. De var födda EXAKT samma datum fast med ett år emellan. Supersöta blonda små barn, vilken SUPERMOM! O lite kul att de fick samma födelsedag.

Kommentarer
Postat av: Suzanne

Ja gud så häftigt m exakt samma datum på barna =)
Kanske blir samma för Maria ju, tänk vilken grej!!
Kram

2007-07-25 @ 23:30:23
URL: http://www.snuzen.blogg.se
Postat av: C

Jag har en kompis och i den familjen är dottern (kompis syster), mamman och mormorn alla födda på samma datum. Det var nära att dotterns son också kom då, men han höll ut några dagar.

2007-07-26 @ 08:31:26
Postat av: Malin

Jag och min syster är födda samma dag. 4 år emellan oss. Lite lustigt då ingen av oss var beräknade att komma det datumet. Tror vi var beräknade ca 1 månadsd mellanrum, men jag blev sen å hon tidig :) Men det har alltid varit kul att ha kalas ihop. Det har vi fortsatt med hemma hos mamma till och med nu när jag är 23 och hon 19 :)

2007-07-26 @ 08:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0