skriknatt

Det hällregnar ute o jag dricker välling. Elian har skrikit o vaknat hela natten o E har tagit honom o sjungit o strukit över ryggen, men jag har legat vaken o hört o tänkt på livet. Så kl 5 fick Elian amma lite o somnade om till 6. Idag ska jag vila vila vila, vi behöver det allihopa. Men förstår inte hur Elian kan vara så piggelin då han skrikit hela natten? Han verkade verkligen hungrig klockan 5 så då fick han äta. Ikväll ska vi ladda med mer gröt.

Elian äter förresten allt han får! Fullkornsgröter med smak, utan, olika märken osv, det är jättekul!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hallo!
Hoppas allt är bra och att du verkligen tillåter dig att vila idag.. Låter superskönt. Men i bland är det svårt, eller hur?
Är lite nyfiken på din åsikt/tanke om dessa? http://www.nellyochnoel.com/shop/?Section=all&BrandID=86&ColorID=&StyleID=&SizeID=&Order=7&SpecCat=&ID=858603390
Många modebloggare som skrivit om dem de senaste dagarna, det är svårt att bestämma sig om de är snygga eller hemska!

2007-07-11 @ 10:52:33
Postat av: Charlotte

Läste ngnstans att barns smaklökar inte utvecklas helt förrän de är ca 2år, så det är nog därför de äter allt nu :) Alx äter verkligen allt, dricker typ citron osv utan att det verkar bry han alls! Hoppas verkligen det håller i sej...det är ju underbart skönt när allt går ner!

2007-07-11 @ 13:13:49
URL: http://ack1982.blogg.se
Postat av: josefine

Sofia: jag tycker de är mittemellan men billiga, har beställt ett par för någon dag sen faktiskt att ha i höst med en bomullstop till!
spännande att testa iaf =)
Charlotte: jaha, jo men jag tycker absolut att jag märker skillnad på Elian då jag matar med olika saker men han är nog en allätare som sin mor o far hoppas jag!

2007-07-11 @ 22:37:11
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0