SUPERMYS!!!

Dagen blev jättehärlig idag! Jag o Elian prommade till Majorstuen o hämtade mina glasögon som låg på H&M ( är så glad att jag ringde trots att de igår sa att de ej låg där =)) Sen mötte vi E vid gamla lägenheten, hämtade vår stege, min COSTUME o ett papper. Sen lunchade vi på Odeon.

Dagens, scampiwook, cappuccino o mys. Elian vaknade o åt strips o bröd, sen en rejäl portion farmargryta o banan till dessert. Sen lek o mys o så kom Petronella o Stefan förbi. De reser till USA så dem ser vi inte på en stund men de är våra nära o goa vänner här i Oslo, är så glada för att vi har dem både jag o E!
 
Regnet öste ner då vi satt ute i sofforna men servicen är bra o vi satt under stora parasoller/regnskydd o njöt av värmelampor. Så trots höstigt väder fick vi en somrig lördagslunch. 


Tiden flyger fram... vår kille är så stor o så MED!


Stefan o Petronella lånar skatten! DET var skoj tyckte Elian.

Far o son leker....som alltid :)






Våra prinsessor AnnaStina o Johanna hann ej komma ut idag o så började det regna men vi får ses snart, kanske imorgon? Behöver en lekstund nu känner jag, Elian ser på andra barn o vill leka! 


Just ja: tips! Mina fina blåvita skor ifrån Bianco finns på rea nu för bara 200 kr, jag älskar mina o shoppade dem för 800 kr. 

Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Ååå min underbara vän. Vad synd att vi missade mys stunden på Odeon idag :-( Men hjärtat somnade så sött och hon sover ÄNNU! Tror aldrig hon sovit så länge inne på em förut så det är rekord! och ett bevis på hur galet trött hon var... Men på tal om galet - jag sitter med värmespolar i håret nu och jag ser ju ut som en IGELKOTT! *skratt* :-) My god - har jag gjort rätt? Ska klämmorna stå rakt ut?? Tur hjärtat sover & JIG är på jobb så ingen ser mig. T.o.m Gucci har gått och gömt sig.. Vilken JÄTTE SÖT prinsesse bild du lagt in! Vi måste absolut ses i morgon så de små får leka och vi får ha lite girl talk! Längtar! :-)
Kramis! :-)

2007-07-14 @ 15:54:15
Postat av: josefine

haha ja man SER ut som en igelkott med dem, enkelt va? hur länge har du dem i?? =) JAAA så mysigt, vi kommer vi o leker! vädret ska bli 24 o sol så jag prommar nog till er o kan vara där 13? passar det?
kramar

2007-07-14 @ 16:05:06
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sanna N

Hej var finns biancos skor på rean....vill också fynda, dina är så fina, är de normala i stl? Du har en superbra blogg, ja gblir så glad jämt av att se en små barns mamma så fräsch o ha så bra smak...kram Sanna

2007-07-14 @ 18:42:10
Postat av: josefine

Sanna N: de finns i Oslo, kanske de ej är på rea i Sverige? Hoppas!! JAg tyckte de var hårda då jag provade dem o jag har nog 39,5 men köpte 40 o har sånt silikoninlägg fram så sitter de toppen! till o med sköna att springa i ( om man måste =)) Lycka till! kram o tusen tack för fina ord!

2007-07-14 @ 19:21:47
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0