vårt bushjärta!

Här har vi killen som busar o busar! Idag tänkte jag ta bilen till Sognsvann o gå tur där, behöver frisk luft känner jag. Där gick jag OFTA då jag ville att Elian skulle komma ut.... Jag tror det hjälpte, på slutet fick jag en helt ny energi o gick om alla de andra som inte var gravida. Med stormagen, sen fick jag ont i bekkenet efter men jag kände hur han lade sig på plats. Galet, o nu är man liksom sitt vanliga jag igen fast med världens mest underbara son o familj. Livet är fantastiskt!!!!


Jag fick frågan om jag vill ha fler barn o när. JA vi vill ha syskon till Elian men nu njuter vi av honom o planerar bröllop. Sen får vi se vad som sker .... Barn kan aldrig tas för givna, man ska tacka för den gåva man får/fått.

Kommentarer
Postat av: CHarlotte

Exakt så känner vi med! Barn skaffar man inte utan barn är en gåva man får...blir det fler så blir det och blir det inte det får man vara tacksam att man fått en prins... Ha en härlig dag! Vi ska trotsa regnet och gå ut och leka nu :)

2007-07-27 @ 10:34:33
Postat av: jenny

åh, tänk att få tycka att sitt liv är fantastiskt.. man blir så glad när folk tycker det. och vill bara säga att din son är huuur söt som helst.. man har ju sina aningar om vem han släktas på ;P tack för en fin blogg

2007-07-27 @ 10:43:57
Postat av: AnnaStina

Min darling!
Låter lovely med tur i skogen :-) Här är det grått & regnigt idag så vår tur går nog till NK, Sturegallerian och andra exotiska platser ;-) önskar dig och dina E en lovely day och du - vi måste skärpa till oss och lägga oss tidigare på kvällarna... jag la mig vid 02 så nu känner jag mig exakt lika bakis idag.. Måste äta frukost nu! Kramisar! :-)

2007-07-27 @ 10:44:03
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: josefine

ÅÅÅ så bra! Ha det jättekul!!!kram

2007-07-27 @ 10:44:06
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: josefine

jag svarade till Charlotte men det verkade vara flera som skrev samtidigt =)
jenny: TUSEN tack!!! ha en fin dag!
AnnaStina: ja absolut, ikväll senast tolv ok?? Ja vi trotsar nog regnet vi med o går ut o går, det är så skönt efteråt. Nu saknar vi er, o Johanna har en ny boyfriend? Skandal?? Hon gillar äldre killar?? haha SÅ söt han är Vincent! Puss o kram, hoppas hoppas din bakiskänsla kan försvinna då du luktat NK tillräckligt länge ;)

2007-07-27 @ 10:47:41
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Lovisa

Så underbart söt liten kille ni har =) Min syster är gravid i 19:e veckan. Det är helt fantastiskt spännande!

2007-07-27 @ 11:17:24
URL: http://lollizfashion.blogg.se
Postat av: josefine

Lovisa: tack o grattis, MOSTER är en fin titel =)

2007-07-27 @ 16:03:28
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Therese E

Hej!
Världens finaste son ni har, det är verkligen kul att få följa er. Såg att Elian har mjukisgrodan från IKEA, den man kan öppna munnen på. Ett litet tips som jag har gjort till min flicka är att jag lägger en tre fyra pixi böcker eller andra mindre böcker i munnen sen när det är dags för natti natti så får hon välja en bok. Ibland kommer hon med grodan då
hon bara vill mysa i soffan och då är en liten bok perfekt.
Hälsningar från ett regning Malmö

2007-07-27 @ 16:06:55
Postat av: josefine

TACK för tipset!! hoppas ni får sol snart! god helg!

2007-07-27 @ 16:12:18
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0