allt o inget

Tvättar o donar inför resan imorgonkväll!
E har åkt in till stan i hettan. Han förtjänar lite kuligt efter massa jobb o jobbande med flytt. Jag är så trött av all värme så att sitta inne med alla fönster passar mig ypperligt. Ska packa upp lite, packa ner kläder o sånt inför morgondagens resa till Uppsala så allt är klart så vi kan njuta dagen i solen med AnnaStina o Johanna, som lärt sig krypa GRATTIS!!

Har fortsatt ej hittat min kalender, måste söka lite till, känner mig smått handikappad...Vet liksom inte helt vad jag planerat. 

Elian pratar på sitt rum, bara blöja o ganska ljust i rummet trots försök att täcka fönstren( OBS ska shoppa marinblå rullisar på IKEA)... Måste komma igång med rutiner då vi får hans säng på plats igen, nu sussar han i sin resesäng. Ska ta med den till hotellet i Uppsala också så han slipper fler nya sängar nu... IKEA skulle skicka hem skruven så inom en vecka ska det vara fixat.

Inpackning i håret o en lång dusch o sen läsa ELLE som jag lånade av Viktoria är min målbild ikväll.... o vara i säng kl 22. Kanske hinna se ett avsnitt av Desperate Housewifes... ÅÅ måste sätta igång här hemma nu om jag ska hinna någotsomhelst.

Min BÄSTA vän Charlotte landar i Sverige ikväll, SOM jag längtar!!!! 

Kommentarer
Postat av: Engla

Åh vad roligt! Hur länge blir ni i Uppsala? Hoppas vädret håller i sig! Kramar!

2007-06-06 @ 19:29:55
URL: http://www.englasshowroom.com
Postat av: josefine

Vi stannar till lördagskväll! Ska på studentfirande!!
kramar

2007-06-06 @ 19:30:49
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Nina

Det finns mörkläggnings gardiner, helt suveräna. Jag köpte mitt tyg på Stoff&Stil och gjorde en hiss gardin. Mörkt och bra för små kryp.
/Nina
http://www.stoffogstil.no/

2007-06-06 @ 20:18:45
Postat av: Mamma till två små pojkar

Vi har mörkläggningsgardiner Småbus från Mairo (designade av Karin Mannerstål), säljs på bl annat på Babyland. Ha det så kul i Sverige!

2007-06-06 @ 20:34:06
URL: http://minimode.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0