ärenden!

Vi struntade i stranden o körde till Lambertsäter istället. Mötte upp Bestemor som bjöd mig på lunch i solen på Ekebergssletta, vacker natur med djur omkring o massa barn. 

Stolt bestemor!

Sen inom Fred ( guldsmeden) o lämnade ( snyft!) in min ring för förminskning, känns så TOMT utan den. Men jag ska bara vara utan den i någon dag sen sitter den bättre på mitt finger o då blir jag ännu gladare. Efter vi gjort det så körde vi hemåt o vi handlade mat så det var TUNGT med alla kassar + vagnen o jag var helt slut o Elian hungrig. Så nu har vi varit hemma en stund o han har ätit sitt första mål mat o krypt omkring glad o lekt. Jag har monterat hans säng o donat på. Vi ska nog gå en miniprommis nu så han får sova lite tror jag. 


I bilen, vi sätter på AC innan jag sätter fast honom!

Kommentarer
Postat av: elin

han är såå söt, passar i rosa precis som sina föräldrar! puss

2007-06-11 @ 15:26:14
URL: http://elinis.blogg.se
Postat av: Emma

Det är verkligen kanon med AC/klimatanläggning.. speciellt när man har små bebisar. Och speciellt i denna hetta! Vi brukar också köra igång klimatanläggningen en stund innan vi sätter in Nova i bilen. Tack för en fin blogg!

2007-06-11 @ 15:26:47
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Angel

Åh fina bilder

2007-06-11 @ 15:36:50
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Anonym

ja den såg ju som sagt väldigt stor ut på ditt lilla finger =) o när det är varmt så är ju fingret lite svullet! på vintern skulle den nog trillat av =) min satt som en smäck första sommaren men sen på vintern kunde jag skaka av den lätt som en plätt! =)

2007-06-11 @ 16:00:43
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Caroline

Jag tycker att du är sååå cool som klär Elian i rosa ibland! :) Så härligt med personer som vågar göra precis som de själva vill och inte bryr sig om hur det "borde" vara! Han är superfin!

2007-06-11 @ 16:04:51
Postat av: josefine

Elin: tack cutie! puss
Emma: ja verkligen! vad kul. tack!!
Angel: tack!
Evelina: ja den var lite stor men tänkte att jag har gått ner lite i vikt så jag ville kunna ha den senare också + i sommar men inser att vi måste ta in den :)
Carloline: tack tycker du det!!?

2007-06-12 @ 07:16:39
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0