BÄTTRE NATT!

Sen jag bestämde mig för att inte amma pga bitandet så har Elian slutat bita mig efter ett dygn utan mjölk, så nu fungerar det igen. Han äter snällt då o då. Inatt sov han till kl 4, fick lite mat o jag sjöng o strök på pannan i 15 min sen sov han till 6.20, TACK!!!!!!

Nu har vi haft mysstund med Pappa innan jobbet o vi ska packa o fixa. Måste in i gamla lägenheten o kika efter min kalender också. Elian står upp i sin resesäng nu, storkillen. Han känns SÅ vuxen helt plötsligt. 

Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Godmorning sunshine! Här är vi 2 nyvakna prinsessor så nu måste jag skynda på om vi ska hinna till frisören kl.10. Jag ska be honom skynda sig så mycket han kan också kan ju ta med och göra gröten ute om vi ska äta lunch tillsammans? så hinner vi ses så mycket som möjligt i alla fall :-) Jag tar med allt (= gröt kittet) till frisören så ser vi! :-) Min tfn är ju koko men jag har i natt laddat batteriet på en av mina gamla tfner så jag ska försöka byta hos frisören. Annars ringer jag när vi börjar vara klara vid 12.30 - 13. Ska bli jätte mysigt att ses!
Kramis! :-)

2007-06-07 @ 08:57:49
Postat av: Nina

Va skönt att det börjat gå bättre med sömnen igen. Ha nu en riktigt trevlig resa och TACK för krya på dig kommentar :)
Stora kramar.

2007-06-07 @ 09:49:30
URL: http://ninisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0