Dagen idag!

Solen sken en stund o jag, Elian o Mormor gick till nya stället: KOKKAMOKK! Käkade god sallad o Elian njöt av att äta bröd, frukt o att få vara med. Men efter maten så blev småögonen ännu mindre o han sov sött i vagnen en stund. Visade Mormor omkring i området o sen inom jobbet o hälsade på E. 


Vår lille scout :)


Hej Mormor!!!


Allt måste ställas på säkra ställen på bordet, annars dyker en liten hand ner i ALLT. Väldigt nyfiken kille har vi allt :)



Shoppade sockar till klumpen på ett center i närheten. Sockar behövs ALLTID! Men de är ofta slut i hans storlek. Måste ha kommit MÅNGA småpojkar till världen samtidigt ifjol.  Tjejavdelningen är SÅ rosa, helt lovey. Jag blev helt bebissjuk då jag klämde o kände på alla Hello Kittykläder....löp o köp om du har en tjej. Modellerna är väldigt flickiga så de fungerar ej på min lille man :) Men jag önskar en UNISEX avdelning, som på POP. DET hade varit nåt H&M. Vita sockar som ej är kill, uta nför bägge. Lite sköna basickläder o så...! Jag är inte någon som älskar center men ibland är de bra, shoppade middagen på samma ställe på ICA också. Lax.

Sen gick E med oss hem o bar matkassarna o nu har jag varit en snabbis upp till svärmor med en "blibrasnabbtpåse".

NU ska jag kyssa min man, Mormor sover middag. Hennes huvud är lite trött efter mycket resande. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0