Galet - en rosa sköldpadda!

Helt tokigt, häromdagen i hällregnet då jag körde iväg o shoppade o C passade Elian så såg jag i backen där vi bor en blå Saab 9000. En exakt likadan jag sålde förra sommaren som jag fick av syster + familj i 20årspresent. Jag stannade o kollade noga, svenskregistrerad, med en knallrosa sködpadda på instrumentbrädan precis som på min som jag hade. ( En luktgrej som var så fulsöt) Jag tänkte att det är helt galet att en bil jag sålde i Sundsvall kommit till VÅR gata i Oslo! Men regnret var annorlunda.... Förmodligen för att jag hade den registrerad i Norge o sen var tvungen att köra hem den inom en viss tid om Norge skulle godta att jag körde svenskregistrerad bil här.... 

Jag drog slutsatsen: coolt, min bil här! Men så pratade jag med Pappa o idag hittade han min rosa sköldpadda, i en byrå. Han hade tagit bort den innan bilen såldes ( jag var höggravid i Oslo) Helt galet!!! Men jag gick runt o tyckte det var kul i några dagar iaf :) 


Kommentarer
Postat av: Sofia

haha vilket sammansträffande det hade varit :)

2007-06-26 @ 18:48:16
URL: http://sofajas.blogspot.com
Postat av: C.

Visste inte du bodde i sundsvall, läser ibland o tycker detta var ett samanträffande då ja är därifrån o bor där jag med :)

2007-06-28 @ 09:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0