My day!

Det var supermysigt idag! Jag gick ner till stan längs ån o pratade med bla syster. I stan kikade jag på Sten & Ström på Just Marriedbikinin men den var inte så fin på så det blev ingen sån. 

Mötte goa Jessica som är back in Oslo över sommaren!!!! God ceasarsallad på Hard Rock men Elian blev otålig o ville krypa. Sen inom Åhléns o hem.

Jessica!


Denna ÄLSKADE han att försöka fånga då vi åt, perfekt!

Å sånt här älskar jag, människor som bryr sig om mitt livsverk :) gullig spansk servitris! Prinsen ser smått chockad o koncentrerad ut. 

På trikken hem ( vi höll på att klämmas till döds, LIVSFARLIGT!)
De borde ha bättre koll. 



Då vi varit hemma en stund o klockan var ca 17 kom jag på att jag måste shoppa balkongmöbler innan de är slut överallt. IKEA har knappt något kvar o jag kikar ständigt. Där jag shoppade fanns det jättefina i korg, samma som de har på Odeon o jättefina vita i lite shabby chicstil, hade passat mig pefrekt o jag hade kunnat ha seglartema eller rosablommigt till. Men de var för dyra + att vår balkong är väldigt plain så det blev lätta aluminiumstolar med ett runt bord. Superbra pris dessutom så detta får duga tills vi har riktig trädgård o shoppar vita TRÄ!!!

Trött o hungrig Elian var så duktig då vi självklart var tvugna att köra två gånger mitt i hans läggtid för att få hem allting. Jag gick ifrån bilen i garaget till hissen o bar fyra stolar, körde vagnen o balanserade ett stort bord ( plattförpackat) på ena foten o sjöng Imse Vimse. Varför är inte jag med i dolda kameran varje dag? Alla skulle skratta o förvånas över hur jag gör allting. 

Elian har det för varmt så imorgon är förutom att möta Jessica o ev åka till stranden + hämta ring min plan att åka till IKEA o shoppa marinblåa rullisar + en fläkt på någon butik. Jag har skruvat samman utemöblerna o sjungit på balkongen o pratat med snälla grannar som undrade hur jag mådde efter nattens bravader. Självklart i korta svarta shorts o mitt svarta linne som jag haft hela dagen, kommer in o ska slänga in en ny tvätt o ser att amningskuporna sticker upp sådär sexigt. Haha, idag är inte helt min dag. Tror att jag får otur utan min ring.... NU ska jag se DH o hänga tvätt, orkar inte laga middag. 





Kommentarer
Postat av: Idha

Usch, vad rädd jag blev när jag läste om branden. Det är min största mardröm, gud vilken tur att ni fått upp brandlarm!
Jättefina balkongmöbler också!
Kram

2007-06-12 @ 22:35:37
URL: http://idhaedstrom.blogg.se
Postat av: Angel

fin eran blakong är riktigt mysig...Fina bilder fån dagen också =)

2007-06-12 @ 22:57:56
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Erika

Jättefina möbler!!

2007-06-13 @ 09:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0