stolt!

Ikväll så tog det en timme igen innan Elian somnade. Han har så mycket att bearbeta + alla resor, flytt vi gjort tror jag påverkar. Märker stor skillnad på förra gången jag försökte få honom att somna själv. Han är mer vuxen nu, kan ställa sig upp ( inte helt praktiskt =)) o då jag kommer in ska han ta i mig, nästan kryper ur sängen o är hysterisk. Men att jag inte tog upp honom ( det gjorde jag igår...) hjälper SÅ mycket inför imorgon. Han var så tröttis o kunde bara inte somna. Men det är JAG som måste visa honom att jo du kan det!

Kollade blöjan för säkerhets skull o han har fått massa vatten, kärlek o sång + stryk på pannan. När jag satt o sjöng utanför osmnade han av sig själv. YES, nu känns det som om vi är på väg i rätt riktning igen. Fick just ett sött sms ifrån E o jag pratade med världens bästa Charlotte förut. Sånt ger mig sån energi o styrka. Tack för att du finns C, du är en varm, underbar o helt enkelt fantastisk vän.

Nu ska jag steka lax o softa här hemma. Inget att fixa för en gångs skull... då blir jag godissugen...!
Är helt kär i min ICAbutik som jag hittade idag nära oss. Massa utval, jippie!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hejsan! Jag brukar tassa in på din underbara blogg lite då och då, ni är en så himla söt familj!
Hoppas ni får en skön sommar!
/Cecilia

2007-06-14 @ 21:09:42
Postat av: Jossan

Jag vet precis ... håller på likadant o försöker lära min son att somna själv! Det funkar verkligen! Nu efter 5 nätter så sover han 12 tim utan att vakna en gång! Helt otroligt! Så stå på dig, du ska se att de funkar fortare än man tror!=)

2007-06-14 @ 21:54:49
URL: http://jossanochnoels.blogg.se
Postat av: josefine

Cecilia: tack så mycket o detsamma!!
Jossan: ja det
ger resultat :) fin blogg o familj du har!!

2007-06-15 @ 08:14:34
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0