Hej!!

Jag har känt mig som i en stressdimma idag, fick tillslut in de pengar som skulle för BONUS!

Hem, byta av Mormor som skulle med flygbussen ( TACK för ALL hjälp!!!!) o har fortsatt inte hunnit äta lunch. Missar två lunchdejter idag o det härliga vädret, men Lilleman har sovit i vagnen ute två gånger redan. Promenerar nog till Ordning & Reda o köper en till organiseringsbok, behöver det!

Det kommer en kille o en tjej o kikar på lägenheten också, är de intresserade kan vi inte svara förrän nästa vecka oavsett o då har de säkert redan fått tag i nåt annat, i Norge blir lägenheter lediga hela tiden, inte ofta man får inflyttning ca tre månader senare. Allt löser sig!

Nu pussa på min lycka här i livet!!!!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Usch du får ju inte stressa sådär mycket att du inte hinner äta :( Du ammar väl fortfarande och då är det väl superviktigt att äta o vila ordentligt?

Ta hand om dig!

2007-03-22 @ 14:04:59
Postat av: Sofia

Hej! Tänkte bara fråga dig, jag och en kompis ska åka till oslo och jobba till hösten har vi tänkt. Du har ingen aning om var man kan få tag i jobb lätt och även boende? :) Skulle vara jättetacksam för svar, vi slänger ut trådar överallt i hopp om att få en minnesvärd vistelse i grannlandet!
Ha en underbar vårdag! Kram!

2007-03-22 @ 14:43:27
URL: http://sofiiiia.blogg.se
Postat av: josefine

Caroline: ja jag vet, men jag ammar väldigt lite nu, men ska absolut äta :)
Sofia: jag tycker ni ska se på finn.no där finner du jobb(stillinger) o boende ( eiendom, til leie söker du på!) LYCKA TILL!!! Men det mesta kommer in strax innan det blir ledigt så håll utkik!

2007-03-22 @ 15:37:41
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Sofia

TUSEN TACK! Ska absolut titta där! Andra Oslo-tips två 19-åringar kan ha nytta av? :) KRAM!

2007-03-22 @ 17:06:24
URL: http://sofiiiia.blogg.se
Postat av: Sandy

Förstår att du också är i säljbranchen?!

2007-03-22 @ 18:56:04
URL: http://www.mittegetliv.blogg.se
Postat av: robin

tack för din tid hos oss josefine. vi kommer sakna den energi du spred bland oss medarbetare. hoppas du har ett fortsatt fint leverne och...

skämt åsido. bra insats under tiden du varit. du är en pärla. förresten kan du tipsa sofia plus kompis om vårt jobb. eller att de blev tipsade av mig är också viktigt. så får man en liten slant också.

2007-03-22 @ 23:27:25
URL: http://obins.blogg.se
Postat av: josefine

Sandy: jepp :)
robin: tack! :) jag brukar inte tipsa om ik faktiskt, principsak jag har då jag vet att resultatet varierar så från person till person, men då jag vet om nya produkten ordentligt DÅ :)
Hoppas du får en superfredag på jobb!

2007-03-23 @ 08:42:40
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0