Stora beslut men så lätt det kan gå!!

Vi käkade en lätt men god middag, stekt haloumiost med sallad ( isbergssallad, majs, gurka, cherrytomat o gurka) vid köksbordet o Elian käkade sin gröt o sa MMMMM hela tiden. Sen lek, bad o amning. 

Vi har sagt upp lägenheten idag, flyttar till Eivinds Pappas lägenhet som han har (han bor inte där själv), nyrenoverad på Ekeberg där vi vill bo men ett rum för litet. Då bor vi där billigt o har mamma o pappaledigt tillsammans från 1 juli i två månader o bor nära grönområden, havet, Farmor, Tante, Onkel, Gudfar o vi har fått en DAGMAMMA i området som vi fått via min chef som ska flytta, så vi får deras underbara dagmamma som hon säger =) Det känns SUPERBRA!!!!!!!!!!!!!!!

Så kan vi leta o finna det vi vill ha, se hur räntan hamnar o inte stressa in i något. Men vi funderar fortsatt på radhuset! Tar allt sånt efter påsk, nu har vi gemensam SEMESTER!! Härligt!

Imorgon ska jag promenera till stan o shoppa ny vagnleksak till Elian, lovade honom det idag =) Plus present åt en liten tjej som vi ska hälsa på på söndag tänkte vi! Ett glas vin i solen med AnnaStina tänkte jag försöka få till, vad säger du AnnaStina?? 


Kommentarer
Postat av: Cassie

Härligt att ni har fått dagmamma=) men tänkte fråga, trivs ni inte i eran lägenhet ni har nu? eller varför vill ni flytta? Den som är så fin=)
ha en fortsatt trevlig kväll!

2007-03-30 @ 20:52:03
Postat av: Lina

Låter som ett bra beslut! Man ska inte stressa fram så stora saker, som du säger. Härligt med gememsam föräldrarledighet!

2007-03-30 @ 22:11:32
URL: http://linalindstrom.blogg.se
Postat av: josefine

Cassie: Ja det var en LÄTTNAD!!! Jo vi trivs MEN den är för stor = massa städning o onödiga ytor + att köket är för långt ifrån vardagsrum / matrum. Vill även ha nyare o bättre kök :) + gärna investera! Ha en härlig kväll du med!
Lina: TACK, det kändes skönt att höra! Boligmarknaden här är SJUK, allt säljs till ca 500 000 kr över taxering o det går på en dag. Usch, sånt kan få en att ta dåliga beslut tror jag! FINT ni fått hemma!!!! Ja härligt men jag får ta min obetald den månaden, jag ÖNSKAR att samhället betalade TVÅ föräldrarledigheter första året till Mor o Far, hur ska det annars bli jämlikt?
Mamman vill ofta amma o då är det ganska naturligt att hon är hemma i början o kanske mest, jag känner att jag har lite rätt till det då jag bar honom hihi o jag tror många lever på mannens pengar som ofta tjänar mest o då blir det "naturligt" att han jobbar o hon går hemma, så är det inte i vårt fall vi har lika lön så jag tänker ofta på att E också har samma rätt / plikt att vara hemma o SE hur mycket man gör o vad som händer. När papporna ( OFTAST, INTE ALLTID) är hemma i slutet då Mamman ska börja jobba så kan barnen krypa / gå o de käkar INTE varje timme o bajsar två blöjor i timmen = de VET inte hur mammorna haft det.... Men men OJ så långt svar på en lätt kommentar haha, jag är engagera i ämnet o önskar att folk som skaffar barn INVESTERAS i istället för stressas ihjäl tillbaka till arbetet.
Sverige o Norge har SUPERBRA möjligheter för folk att skaffa barn MEN om man tex studerat o inte jobbat får man minilite pengar, jag tycker att staten ska BETALA mamma/pappaledigheten eftersom människor bidrar till förökning o att skaffa barn borde belönas, inte straffas ( om man är ung o ej har arbetat)
Ha en SKÖN kväll, hoppas du snart hänger på o förökar världen haha =)

2007-03-30 @ 23:00:35
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Darling! Låter helt lovely med ett glas i solen! Det ska vi ABSOLUT göra i morgon! :-) Odeon är ju super, eller Bryggan, vi får väl se vad dagen erbjuder... Nu har vi precis ätit sen middag här och ska landa i soffan och se "The Holiday" på dvd. Njut tjejkvällen!
Kramis! :-)

2007-03-30 @ 23:22:14
Postat av: Nina

Va skönt Josefine :) när går flytt lasset?

2007-03-31 @ 09:45:32
URL: http://ninisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0