träningslust!

men så har jag tappat bort mina ipodhörlurar o E har sina på jobbet ( hade tänkt gå på trappmaskinen) så jag stannar hemma i soffan!

Elian käkade gröt o lite dessert o sen badade E honom o ingen mjölk var intressant ikväll, han var så trött. Får nog amma om en timme eller så då han ropar. Nu ska jag njuta av tv, soffa o att göra ingenting.

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej!
Jag läser din blogg VARJE dag! Tack för att du bjuder på ert underbara liv... =)) Du, en fråga; När Elian föddes, skulle du blivit stött om en vän till dig köpt skor till honom? Betyder det något speciellt som man kanske förstör om man bara är "en vanlig vän"? Jag har en vän som nyss fått barn, och jag gruvar mig för om jag kan ge dem de där uuuutsökta små skorna som jag hittat...

2007-03-07 @ 20:01:50
Postat av: josefine

Maria: vad kul att du läser om oss =) Tack så mkt!!! Absolut inte, om du hittat skor du tycker är söta så får du ju köpa dem?! Men de kanske inte blir så mkt använda då det mest är sött med skor men mindre praktiskt =) Om de har en tanke på andra skor som "första skorna" så är det ju upp till dem vilka som används först =)

2007-03-07 @ 20:08:53
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Emelie

Du är en av mina favoritbloggerskor! Har läst din blogg sedan en kompis till mig berättade om dig. Hon hade tydligen festat en del med dig i Sundsvall, Kaisa Lundberg. Har dock inte kommenterat något förrän nu=)
Tycker det är så mysigt med bebisar och längtar verkligen till tiden då jag blir mamma, är väl därför jag tycker om din blogg=) Sen har jag själv bott i Oslo, så det är ju kul att läsa en blogg därifrån också!

Keep up the good work!

2007-03-07 @ 21:44:34
URL: http://emmi85.blogg.se
Postat av: josefine

Emelie: hej, tack så jätemycket!! Ja den dagen du kommer få bebis kommer det känslor man inte visste fanns, njut av lugnet så länge o att "bara" ha dig att ta hänsyn tll! Vet inte vem Kaisa är, eller det ringer ingen klocka....Ha en fin dag!!!

2007-03-08 @ 08:11:30
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0