Easy!

Så nu ska jag slita av mig kjolen o hoppa i mystights. Sen lägga mig i soffan bredvid älskade E & se Desperate medans han ser Discovery eller något annat. Det är MYS med vardag om man ler, kysser varandra & njuter av att man lever här & nu.

Jag läser nu Shopaholic & Baby av Sophie Kinsella om kvällarna. Jättekul att läsa på engelska, efter den ska jag hugga in på boken jag fick av AnnaStina en jobbig dag ( efter sömnlösa nätter, då jag ammade. Hemska minne ( sömnlösheten)!) som jag inte hunnit med ännu. Underbart att ha sköna MAMAböcker ( såna man kan läsa dag i månaden utan att inte hänga med i handlingen). Jag läser varje kväll innan jag somnar nu, varvar ner. TACK vännen igen för den påsen, den dagen. Den betydde MYCKET!

Njut kvällen alla underbara därute!
Ps. Väljer att låta er som ska sluta röka peppa här istället, det gick inget vidare i det förra inlägget. Stämningen blev inte direkt mysig. Så välkomna att kika in under EASY, för det är lätt jag vet att ni KAN. Kom igen!!!!!

Kommentarer
Postat av: AnnaStina

Darling! Ååå du är så underbar som skriver om den påsen nu så långt efter.. det värmer att du satte så stor pris på den ! :) Du förtjänar egentligen en sån påse varje dag vännen för du är fantastisk! Men du, vilket himla liv det blev i ditt PS inlägg. My god. Jag hoppas du förstår mig när jag inte orkar hoppa in i sånna debatter. Du vet vad jag tycker ändå ;) I kväll ska jag ha LYXIG egentid för jag ska inte iväg och jobba. Känns nästan lite overkligt.. Förlåt min sms frånvaro tidigare, det blev bara lite hektiskt för mig en stund . Önskar dig en super mysig kväll och läs nu ut den där "Shopaholic & baby" boken så du kan börja på nästa ;) Båda är SUPER! :) Pussiluss! :)

2007-11-15 @ 20:39:00
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: Anonym

tack :) de kommer jag absolut att göra. Trevlig kväll!

2007-11-15 @ 20:47:07
URL: http://lmongo.blogg.se
Postat av: ElinP

Tycker ditt inlägg om rökning var superduperbra. Förstår inte att en sådan drog som dessutom påverkar omgivningen ens får säljas idag, år 2007!!! Tråkigt att du fick en del trista kommentarer, men jag antar att det är sånt som "följer med" när man har en såhär populär blogg. Fortsätt skriva precis som du gör. Det är du - och det är otroligt bra! Ha en myskväll! Kram ElinP

2007-11-15 @ 21:07:12
URL: http://elincamilla.blogg.se
Postat av: Isabellas pappa

Hoppas er kväll blir så bra som du beskriver den;)

2007-11-15 @ 21:37:10
URL: http://alskadeisabella.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Låter mysigt, önskar er en härlig kväll! själv har jag en liten pojke med öroninflammation här, inte kul stackars liten!

2007-11-15 @ 21:39:17
URL: http://hannakarolina.blogg.se
Postat av: Hanna

Just det, BRA inlägg om rökning skulle jag ju ockaå skriva. Håller med!

2007-11-15 @ 21:42:53
URL: http://hannakarolina.blogg.se
Postat av: GILA

Godnatt! :) hoppas att du har haft en bra dag

2007-11-15 @ 22:03:58
URL: http://KLASSIKER.blogg.se
Postat av: Carolina

Tycker du ska stå på dig! Man får tycka vad man vill och kan gilla någon iallafall. Min sambo t ex snusade när vi träffades (och jag som lovat mig själv att aldrig dejta någon som röker eller snusar). Nu har vi varit ihop i snart 6år och han har nu varit snusfri i ca 2månader. Jag är så stolt o glad för att jag höll fast i honom, trots att jag inte gillade hans snusande:)
KRAM

2007-11-15 @ 22:26:44
URL: http://langta.blogg.se
Postat av: emelieu

ha en super kväll :)

2007-11-15 @ 22:31:43
URL: http://celebratelife.blogg.se
Postat av: josefine

tack -er pepping betyder massor!!!!
Hanna: krya på!!!!
KRAMAR

2007-11-15 @ 23:03:22
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0