Orkar snart inte mer!

Jag skriver denna blogg för att jag vill ha den som dagbok. Inte för att bli granskad av ondskuldsfulla människor. Om ni lämnar kommentarer lämna gärna bloggadress, det är inget jag bett er sluta med. Det var det jag gjorde då jag kommenterade Ebbas artikel om nätmobbing. Jag länkade dessutom till den så jag tycker att det står klart att jag står för min( icke ytliga) kommentar. Jag hade åsikter att maila henne, det var inte värre än så. Förstår inte hur ni orkar bry er? Skriver något som jag ofta tänker då jag får elaka / mindre trevliga kommentarer: Hur mår du? Är du nöjd med DITT liv? Har du inget bättre för dig?

image2113

Tack kära skatt för att du finns.

Kommentarer
Postat av: evelina

Jag läste den kommentaren du fick och jag fattar inte om den personen förstod hur du menade? Jag ycker verkligen inte du gjorde reklam för dig själv på samma sätt som du själv bad om att få slippa. Det var inte"hej läs min blogg"-feeling i din kommentar hos ebba, utan bara att du visade var din sida är...

Fortsätt blogga! Din blogg är min och många andras stora favorit!!

Kram

2007-11-03 @ 23:30:56
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: tess

har läst din blogg i många månader nu o jag bara ääälskar den..ni verkar ha ett sånt mysigt liv...ta inte åt dig av vad andra skriver för negativt de är säker bara avundsjuka ! *kramar i massor*

2007-11-03 @ 23:32:45
Postat av: Anonym

Men neej, ignorera dom bara, eller börja godkänn kommentarerna om du vill, men Sluta INTE skriva. Tänk på alla oss som ÄLSKAR din blogg. vi är många fler! De som skriver negativt är ju bara avundsjuka. skit i dom! :)

2007-11-03 @ 23:34:09
Postat av: Anonym

Din blogg är det första jag kollar då jag öppnar datorn. Blir LYCKLIG.. men just nu blev jag orolig =/

2007-11-03 @ 23:35:34
Postat av: evelina

Då är vi två =)
Jag menar det verkligen, din blogg är SUPER!
Sov gott, pussa Elian från mig =)
Kram

2007-11-03 @ 23:52:11
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Anonym

Bry dig inte om folk, dem är bara svartsjuka...fortsätt så här bara...//Kram

2007-11-04 @ 01:09:20
Postat av: karin

jag har aldrig kommenterat dessa åsikter som folk har om din blogg men nu ska jag öppna mitt hjärta.
JAG HAR KÄNT JOSSAN(SOM HON HETER I MINA ÖRON) I FLERA ÅR,.. JAG BOR I ETT HELT ANNAT LAND OCH KAN INTE TRÄFFA DENNA UNDERBARA TJEJ SÅ OFTA SOM JAG SKULLE VILJA, DÄRFÖR ÄR DETTA MED BLOGG ETT PERFEKT SÄTT ATT FORTSÄTTA HÅLLA KONTAKTEN OCH UTVECKLAS TILLSAMMANS. OM EN PERSON SOM LÄSER EN BLOGG (DAGBOK) PÅ NÄTET INTE GILLAR VAD DEN LÄSER, SÅ SURFA BARA VIDARE. ATT LÄGGA IN "DUMMA" KOMMENTARER ELLER ANDRA ÅSIKTER SOM ÄR NEGATIVA KÄNNS BARA SOM OM FOLK HAR FÖR MYCKET FRITID..? JAG BLOGGAR OCKSÅ, MEN AV ANLEDNINGEN ATT JAG BOR UTOMLANDS (som Josefin också gör) OCH DETTA ÄR ETT UTMÄRKT SÄTT FÖR OSS ATT UPPDATERA VÅRA NÄRA OCH KÄRA DÄR HEMMA VAD SOM SKER. NU HAR JOSSAN TUREN ATT HA EN LITEN KOTTE (Elian) SOM NÄR HAN BLIR TILLRÄCKLIGT STOR FÅR EN HEL BIOGRAFI ATT LÄSA, VAD SOM HÄNDE I HANS LIV DÅ HAN VÄXTE UPP.
SÅ SNÄLLA NI, LÅT JOSEFIN BLOGGA VIDARE MED SINA TANKAR OCH FUNDERINGAR. NI KAN LÄGGA ER ENERGI PÅ ERA EGNA LIV OCH LÅTA ANDRA LEVA SINA.
JAG TACKAR FÖR MIG OCH VILL HÄRMED SÄGA ATT JAG SKRIVER MIN BLOGG OCH LÄSER MINA VÄNNERS BLOGGAR FÖR ATT JAG ÄLSKAR DEM! INTE FÖR ATT HATA... (och självklart, alla får ha åsikter, men ibland är det bättre att hålla dem för sig själv. vem vill såra andra???? Vem vill bli sårad???)

xxx kram från lilla mig

2007-11-04 @ 07:22:23
URL: http://litentiger.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Din blogg har blivit den jag först tittar när jag slår på datorn. Du inspererar och skickar ut positiv energi genom skärmen, energi som BEHÖVS!! Fortsätt blogga snälla du, att andra ens orkar med att skriva elaka kommenatrer beror antagligen på det du just skrev: dom är inte särskilt nöjda med sina egna liv. Tänk om folk bara kunde förstå hur mkt negativ energi och småsinthet kan skada..??
Kämpa på Josefine, du har så mkt att ge! Kram!

2007-11-04 @ 08:53:57
URL: http://hannakarolina.blogg.se
Postat av: Ninni

Karin du har nog fått i capslocken....

2007-11-04 @ 09:48:19
Postat av: Jenny

vi hör dig Karin :)

Jag säger som övriga; vi är många som tycker mycket om din blogg. Det är alltid lika kul att läsa den och man blir så glad. Bry dig inte om de som skriver elaka saker. Låt dem tycka vad de vill och fokusera på dig själv och din familj och vi som tycker din blogg är jättebra!

2007-11-04 @ 11:32:33
Postat av: josefine

Tack ni som peppar o ställer upp!
Ni är guld värda.
Varm kram

2007-11-04 @ 15:55:37
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Anna-Lena

Ja, jag håller helt med Karin! Min mamma sa precis att hon tycker det är såååå skönt att kunna kolla min blogg då hon annars skulle missa så mycket av Noras uppväxt. Och jag har syskon och mostrar och kusiner och massa vänner som läser! Det är ju bara för de som inte gillar att inte läsa! :D Och de som komm. kommentaren hos Ebba fattade INTE hur du menade! Blogga på tjejen! Vi är beroende av din värme och glädje! :D

2007-11-04 @ 16:14:45
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com
Postat av: En Mölnbobos Liv

Vi är många som gillar din blogg så jag hoppas du fortsätter. Ibland undrar man hur folk orkar kommentera elaka saker, det är väl bättre att sluta läsa bloggen då eller vara tyst. Jag skriver då bara saker när jag vill ge tips, råd eller säga något positivt.

2007-11-05 @ 07:38:01
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: isabella

man får en sån otrolig bebis längtan när man läser din blogg.. både jag och min fästman längtar efter barn men det får dröja nåt år till. tyvärr. :)
fortsätt blogga!!! Lycka till

2007-11-10 @ 13:53:10
URL: http://ellabay.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0