The story of us del 3

Sist jag berättade om vår flying start tillsammans så var vi i Sundsvall. Vi reste dit väldigt snart då vi möttes o vi hade inte pratat om att vara tillsammans eller inte.

Vi bodde hos min Syster med familj o alla var lika spända på denna dejt jag tagit med. Alice ( min systerdotter) hängde med oss på stan o lekte i butikerna med E o vi åt på Max. Sen åt vi stor lunch med Isak, Syster o hennes Man på 1891. Kanske Max var en annan dag? Inte helt säker?!

Oavsett E kom jättebra överens med dem o festen ( 40 årsfest+ bröllopsfest) slutade sent på morgonen därpå. Middag, tal, karaoke o dans o så taxi hem till Allsta.

Jag skulle lämna min Saab i Sundsvall så flygbiljetter var bokade hem på söndagen ifrån Arlanda dit vi tagit tåget. I incheckningsdisken fick vi veta att planet som skulle gå efter vårt ( näst sista för kvällen) blivit inställt o nu var vår flught överbokad. Ni som känner mig IRL vet att jag är en bestämd dam som inte går med på sånt... Vi stod en stund o fick noll info så vi tog in på hotell o beställde room service, tacotallrik o kall öl ifrån minibaren o sen somnade vi sött.

Dagen därpå klev vi upp supertidigt. Vår gemensamma chef svarade inte i telefonen på söndagen så jag o E befann oss båda två spårlöst borta ifrån arbetsplatsen på morgonen. Ingen visste att vi dejtade o efter Sundsvallsvisiten kändes det välditg på riktigt.

Ringde chefen igen o inget svar, fick helt enkelt smsa att jag o Eivind skulle bli sena pga flygstrul. Vi tog tiigt flyg hem o en taxi raka spåret till jobbet. Jag med min rosa resväska o han med sin grå trippade vi in på jobbet precis då alla hunnit landa efter helgen så alla satt på sina platser o vi bara log o återgick tll jobb.

Sen den dagen E sov hos mig var det VI o då vi firade hans bror i November på ett stort födelsedagskalas så redde vi ut det där med om vi var tillsammans eller inte sent på kvällen. Ingen tvivlade men ville ju ändå säga det högt, visst är det så då man är kär? Man vill säga det till alla o speciellt till personen som får ens hjärta att slå på det vis som bara HAN / HON kan!? Alla dagar kring denna tid är som ett stort rosa moln för mig. Jag mötte hans Mamma, Pappa, Syster o Bror inom någon vecka så jag var snabbt en i familjen. Att ha en underbar svärfamilj är guld värt. Speciellt då jag bor så långt "hemifrån".

Detta var i oktober / november. Då november knackade på dörren hade vi redan beslutat oss för att välkomna en liten in i vårt liv. Vi ville så gärna men trodde nog det skulle ta en lite längre stund än någon vecka!! Så dagen efter julebordet plussade vi o då vi reste hem ifrån Åre efter att ha firat jul där så ringde vi till släkten. E var helt rörd då han skulle berätta o jag mådde mest illa =)

Sen dess har ni hängt med eller kan läsa i bloggen o jag är SÅ lycklig att jag o E tog steget, det kändes helt rätt o ELIAN vår prins kom till världen. Nu är det han som ÄR vår värld.

Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

Underbar story!
PS. Har du recept även på den goda smoothies som E gillar?

2007-11-11 @ 21:35:20
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: Jeanette

Härlig del 3! Kul att få ta del av den, er story är verkligen som en saga, underbar och romantisk =).

2007-11-11 @ 21:42:49
URL: http://vardagsdagar.blogg.se/
Postat av: J

Kul och läsa om er story. Visst är det underbart när det bara känns så rätt :) Har också träffat en fin norrman som jag hoppas på att bilda familj med! Vi kommer nog inom några år flytta till norge eftersom han bara jobbar på kontrakt här i sverige.
Ha en fin kväll! Kramar

2007-11-11 @ 22:20:15
URL: http://metrobloggen.se/septemberregn
Postat av: Anonym

Åh vill också vara kär, så längesen. Är alltför kräsen och det är jobbigt =(

2007-11-12 @ 08:01:53
Postat av: Anna

Så ni hade bara varit tillsammans i några veckor när ni blev gravida?

2007-11-12 @ 13:37:59
URL: http://hockeyfruns.blogg.se
Postat av: josefine

ja vi hade inte varit tillsammans länge!

2007-11-12 @ 17:14:26
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: stephaniieee

Jättekul att du tog dig tid och skriva ett inlägg om det här:) Åhh vad gulligt:9

2007-11-12 @ 22:08:16
URL: http://stephaniieee.tjejsajten.se
Postat av: Jennie

wow, det gick snabbt! Men är det helt rätt så är det!

2008-11-03 @ 19:54:54
URL: http://kakuseiheroism.blogg.se/
Postat av: Johanna

Alltid roligt att läsa om lycka! Kärlek är verkligen guld!!

2008-11-04 @ 17:49:56
URL: http://framtidstankar.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Så romantiskt :)

2008-12-08 @ 22:47:08
URL: http://cassandra87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0