Vi har bestämt oss!

Men vad står det i ERA förlovnings / vigselringar? Om ni vill dela med er? Ni kan vara anonyma såklart. Jag kommer nog inte skriva vad det står i våra, vi delar med oss så mycket här ändå =)

Inatt drömde Elian mardrömmar så jag tröstande halvvaken kille o tydligen pratade jag en del i sömnen också, vilket kaos =) Kan det bero på att jag blir stressad av Linda Skugges bok jag läser om kvällarna ( snart klar Ashi!)...

Så idag ska vi morgonmysa o inte stressa, jag behöver lite sömn också om det går.

Kommentarer
Postat av: Lina

I våra förlovningsringar har vi valt att dela på ett citat av Ulf Lundell, som finns i hans första roman Jack. I min ring står det "Dagar av honung" och i Pontus står det "Nätter av lava". Så vill vi att vårat liv tillsanmans ska vara! Sen står det 040506 Paris, alltså datum och plats. Vi hade även citatet i annonsen som vi satte in i Sundsvalls Tidning och folk tyckte verkligen att det var "vi", kul! Vad står det i era?

2007-11-12 @ 08:50:46
URL: http://linalindstrom.blogg.se
Postat av: Sandra

I våra står det "Jag är med dig", något vi alltid sagt till varandra de dagar vi vet att den andra har det lite tufft. Det känns underbart att titta i sin ring och minnas att man alltid har någon vid sin sida, oavsett vad.

Kram och tack för en blogg som alltid ger mig ett leende på läpparna och en liten värme i bröstet. Er kärlek till varandra i familjen är fantastisk.

2007-11-12 @ 09:15:22
URL: http://frusandra.wordpress.com
Postat av: sara

Jag å min pojkvän va lite tråkiga och skrev bara in våra namn och datumet i våra förlovningsringar:)fast vi gillar de :D å de e väl huvudsaken!

2007-11-12 @ 09:50:27
URL: http://alltomsara.blogg.se
Postat av: Sandra

Ett enda ord står i våra (förutom namn & datum)...
"Alltid".

2007-11-12 @ 09:53:46
Postat av: Anna

I våra förlovningsringar står det "soulmates..." och i vigselringar står det "...forever" Känslan vi ville ha i texten i ringarna är precis vad det betyder: vi två, föralltid!!

2007-11-12 @ 10:02:12
Postat av: Kajsa

FÖljer din blogg och tycker den är super mysig och världens sötaste son =)
I våra förlovningsringar står det "Amor vincit omnia" kärleken övervinner allt. Det passade efter som vi hade en svår start på vårt förhållande, båda hade långa förhållanden som bröts upp. Men vår kärlek håller i sig och vi ska gifta oss i maj =).
Kram

2007-11-12 @ 11:28:18
URL: http://underbaroch.webblogg.se
Postat av: sessan

Vi valde breda vigsel ringar i vitt guld där vi graverat på utsidan så att alla skall kunna se ;0)
Typ så här ***** & ******, på hans är mitt namn först & på min är hans namn först, på motsatt sida av våra namn har vi graverat ETERNITY.
Så är datumet graverat på insidan.
Det var svårt att hitta en ring som var flat nog att kunna graveras på utsidan, men på Akerbrygge hade dom de perfekta för oss från Meister.
Ha en underbar dag skatt

2007-11-12 @ 12:11:58
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: evelina

eftersom vi gifter oss på vår 3-åriga förlovningsdag kommer vi i alla fall gravera in 9 juli 05/08 (eftersom vi ska köpa nya ringar o bara ha dom)

sen bollar vi ideer efter några fina ord att ha utöver det, men det är svårt att komma på nåt bra... hoppas på fler tips här haha =)

kram

2007-11-12 @ 13:55:13
URL: http://evelinastrand.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0