Dagen

Med alvedon i kroppen o vilja kommer man långt. Jag kände dock hur hungrig jag var då vi shoppat skor så vi gick till Godt Bröd o köpte smarrig mat, god macka med avokado, ost, kalkon, grönsaker, groddar o oliver. Elian åt en halvgrov skiva med smör på o med mig. Vi satt i solen o MYSTE! Eftersom han blev väckt av att vi gick in på Babyshop o bara sov en timme då så var han trött.

Lagom tills vi klivit på t-banan så somnar gullet o jag hinner med nöd o näppe träffa Viktoria på tågstationen o pussa hejdå. Elian fick FINA skor, precis såna jag tänkt shoppa o ha. Tufft med ullsockar i nu i vagnen!! TACK! Jag fick söta kort av henne att skriva på, precis vad jag behövde. Har kikat efter fina såna enkla utan text o det var dessa. Jag fick min cappuccino o en blåbärmuffins då Elian sov o vi tog oss hem.

Okej nu märker jag att jag ej kan ladda in bilder i inlägget igen... jag får lägga in dem en o en idag! Imorgon får jag min jobbpc, då kanske det fungerar. Måste shoppa en väska till den också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0