en annan dag...

OJ! Jag satt o jobbade så vaknade plutten på balkongen o jag tog in honom o vi la oss i soffan.. Sen somnade vi om tillsammans. Jætteskønt o vælbehøvligt. Jag tror jag fick massa extra energi igår då jag skulle resa, idag ær jag sjukare. Men vi ska mysa ikvæll o E ska stæda. Jag blev så glad øver att han kom hem imorse så jag bokade in en frisørtid åt honom efter jobb, det behøvs ;)

NI gør mig SÅ himla pigg. Då jag læser vad ni gør idag o att andra också har mindre SUPERdagar så kænns det helt okej att sitta inne med mysbrallor o inte gå utanfør dørren. Alla rækningar, all utelek o annat som ska gøras kan faktiskt tas en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Stina

Hoppas du mår bättre snart! Jag går inte heller ut idag. Är trött, höggravid och har ingen lust till någonting (mer än att föda bebisen förstås). Ibland måste man bara få vara hemma o inte göra något! Kram

2007-09-18 @ 15:07:33
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: Zandra

Man måste få ha sådana dagar då man inte gör nåt, utan man får vara inne och må lite dåligt. Jag och en kompis kallar sådana dagar för de dagar då man e "pluppig" precis en pluppdag ;0)
Hoppas Du får en skön eftermiddag och kväll och njuter av mys kärlek och nåt onyttigt de är man värd då man är "pluppig" Kram på dej!

2007-09-18 @ 15:10:28
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: elin

ibland är det skönt med riktiga slapp-dagar. Här är det fullt upp idag men imorrn blir det en mysdag utan dagis eller jobbb, bara vara hemma och ta hand om varandra! Både jag och grabbarna behöver det!

2007-09-18 @ 15:18:56
Postat av: josefine

Stina: TACK, jag hoppas det jag med! Jag skickar dig MASSA positiv energi, förstår om dagarna släpar fram nu men SNART!!! ÅÅÅ så spännande att få se bebisen LIVE på din blogg sen ( hoppas hoppas ) =) KRAMAR!
Zandra: precis, det är vi ALLA värda!!!
KRAM
elin: ja ta hand om er!! kramar

2007-09-18 @ 17:06:00
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Emma

Jag känner dig inte men din blogg är en av få jag följer. den är underbar!!

Postat av: josefine

Emma: tusen tack, så glad jag blir!

2007-09-18 @ 20:42:31
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0