garderobchock!

Efter IDOL fick jag ett ryck - igen! O tur var väl det. SÅ mycket glada överraskningar jag hittade i min garderob. Stövlar, jackor o alla mina älskade sjalar. Jag har ALLTID sjal på höst, vinter o vår. Alltid stora mysiga som lätt blir till filtar. Har säkert 40 stycken. Mina favoritet är min rosa, svarta, beige, senapsgula o nu min nya fina lila. Jag skuttade omkring som ett barn på julafton härhemma =) 

Nu sover E sött i soffan, hur kul verkar fotboll om man somnar? Skulle jag somna ifrån Greys? Don´t thinks so....!

Ska lägga in allting i garderoben igen, får rensa bort sommarskor imorgon. Sov sött allihopa! 

Här är mina stövlar som jag ÄLSKAR, hade helt glömt bort dem! Ni får bortse ifrån all tvätt på tork o min ljusa bh under polon =) 
Väskan är ett fynd ifrån H&M 198 kr i Sundsvall.

Ps. har bilder ifrån då vi mötte Mion o Kattis hemma hos Bror men jag får ej in dem här...nåt knas som ska lösas imorgon. 

Kommentarer
Postat av: emmasusanna

Vad fin bloggen har blivit. Den var jätte fin innan också så klart!
Jättefint!
/EMMA

2007-09-18 @ 23:00:27
Postat av: jennie

Åh, jag älskar också sjalar och halsdukar, de piffar upp och värmer superbra!! Din mörklila, jag antar att det är den nya, är verkligen jättefin. Jag suktar lite efter den i smyg, fastän jag vet att jag inte passar i lila... :-)
Vad tjusig bloggen blivit, trevlig morgonöverraskning!! Ha en härlig dag, här i Stockholm är det typ 7 grader men solen är framme och gör en vacker höstdag! Kramar!

2007-09-19 @ 08:24:13
URL: http://hockeyjennie.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0