Kvällssol!

Kvällssol!

Ikväll åkte vi o käkade GOD hemlagad pizza hos Bestemor sen fick vi snabba oss då Onkel o E hade träning kl 17. Så jag gick lite tur med supertrött Elian som somnade direkt. Satt o njöt solen o bara var.. Sen vaknade Elian o vi lekte på en filt i gräset o kikade på Pappa som spelade, min FINA kärlek...

Elians sovmönster är minst sagt rubbat av feber o han borde inte ha sovit så sent men det var oundvikligt, E sjunger för honom nu o imorgon har jag skrivit upp ett schema som jag ska försöka följa så han bara sover en gång på dagen. Måste få in den rutinen så han sover länge då istället, då kommer jag kunna jobba hemifrån eller ifrån parken eller vartsomhelst under hans lunchsömn!

Imorgon är planen:
IKEA shoppa vaniljljus, servetter o en ny matstol ( vi gav vår till Bestemor så han kan äta där)
Sen kommer Petronella på besök, det ska bli MYS!

Nu: skriva matlista för veckan o fixa. Kvällen bara rinner iväg o jag ska i säng i tid ikväll, det är ett som är säkert. 

Kommentarer
Postat av: kim

sööt! Matlagningsblogg? Modeblogg? Diktblogg? Trängingsblogg? Viktblogg? Inredningsblogg? Eller något annat?

2007-09-02 @ 22:03:41
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: Idha

Hej fina du!
Många järn i elden som vanligt. Önskar jag var lika effektiv som du!!! Du ska se att det blir ordning på sömnen igen när feber o tandont är borta. Kanske det spelar in att pappa har varit ledig också? Det gjorde det iaf på Noelia under Ds semester i somras.
Folk älskar verkligen att tycka om andras amning, men bara DU bestämmer o vet vad som är bäst för ER! Lycka till oavsett om du ammar ett tag till eller inte. Det är som du säger ett previlegium att du kunnat amma så länge o även att Elian velat bli ammad. Båda mina tjejer tröttnade när de fick smak för vanlig mat =(
Jättefina bilder på Elian på gräset! En riktig lintott.
Kram

2007-09-02 @ 23:03:20
URL: http://idhaedstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0